Edyta ja też jestem przeciwna...Ale jak poronilam w 8 tyg i jest duże prawdopodobne ze przez grypę ktora miałam w 5 tyg ciąży... Temp 40 st to już wolałam sie zaszczepić... Na grypę bo ja naprawdę często choruje co miesiąc... To moja jedyną szczepionka i jak na razie widzę efekty
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ja inaczej do tego podchodzę, ale może dlatego że wiem jak to jest starać się latami... Nie wiem po prostu mnie przeraża myśl o kolejnych dwóch, trzech latach latania po lekarzach, badań i seksu na zawołanie. Boje się ze tym razem czeka mnie in vitro - ciągle ta myśl tłucze mi się w głowie. Nie wiem czemu, pewnie przez podejrzenie Endometriozy. No ja jestem rozczarowana i przerażonaKamilove, no ale powiedz, co mam zrobić? Powiesić się? Muszę się podnieść i walczyć dalej![]()
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czyżbyś była z tych nieszczepiacych?jak tak to piateczka [emoji113]
gdybym wiedziala wczesniej tyle co teraz wiem to napewno nie szczepilabym dzieci ale coz za pozno ,ale napewno nigdy wiecej nie zaszczepie ani siebie ani moich dzieci
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
tu macie jedna opinie mamy szczepionego dziecka a jest ich tam pelno
Załączniki
Lilolo
Fanka BB :)
U mnie córka po szczepieniach bardzo gorączkowala przez Trzy dni i mocno cofala sie w rozwoju [emoji35] a u nas wszyscy mieli to w dupie bo tak ma byc
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta 01 Ale po jakich szczepionkcah tak się dzieje? Na pewno wiadomo... Cos mam nadzieje że po tych na grypę nie...ja miałam influvac czytałam opinie ale raczej chwalili ja ludzie którzy często chorują na grypę
kazda szczepionka ma w sobie metale ciezkie ,nie ma bepiecznej szczepionki,sa lekarze ktorzy glosno o tym mowia np Doktor Majewska nie mieszka w pl bo kazano jej z tad wyjechac p opublikowaniu co tak naprawde robia szczepionki ...wstrzykuja ludziom trucizne a pozniej sa nowotwory,smierc lozeczkowa itp a jak wiadomo jak nowotwor to trzreba leczyc i kolejne spore pieniadze zarabiaja firmy farmaceutyczne ...teraz tylko kasa sie liczy :-(
reklama