reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja mam teściów alkoholików. Mój Ł przez 5lat kontaktów z nimi nie utrzymywał :no:

Dopiero w grudniu wnuczke poznali.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry :-)
Ja dopiero wstałam bo obudzili mnie telefonem z pracy, i w sumie dobrze bo bym zapomniala o dupku ;-) od dziś ryzkuję i zmieniam dawkowanie na 2x1, trzymajcie kciuki żeby było dorze :-)

Luxu, niemożliwe!!! Nie wierzę w o co napisałaś - negatyw??? Ech...

AnnieTess gratulacje ogromne :-) jaks dora wiadomość rano

Ja właśnie wyjrzałam przez okno a tam śnieg. Czeka mnie na 17 wyprawa d mojej gin po zwolnienie. Myślę też w tym tyg zrobić usg.

Majdaczku, racja, bałagan się robi. Prześlij mi takiego nalśnika na słodko ;-)

kamilowe strasznie to smutne :-(

Moj teść w tamtym roku strasznie przegina i od lipca nie jeżdżę tam i nie odzywam się do niego :zawstydzona/y:

No automat do chleba kupiony :tak:, ale się ciesze :-D

LadyAgnes postaram się zrobic porządek, a jak się nie uda, to zrobię to co wcześniej pisałam.

kamilowe strasznie to smutne :-(

Moj teść w tamtym roku strasznie przegina i od lipca nie jeżdżę tam i nie odzywam się do niego :zawstydzona/y:
Ja tam się nie dziwię. Czasem rodzina potrafi bardzo krzywdzić wtedy lepiej się odseparowac. Przykre to, ale co zrobić. Ty chociaż teściową masz fajna :):) no ale co tego jak teść dziwny :/
W każdym razie rozumiem Cię doskonale :tak:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry