reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Boziu biedna a wiedza co sie dzieje dokladnie?
Narazie wiemy ze nierosnie i potrzebny bedzie hormon wzrostu ale nie wiadomo czy napewno go dostanie dlatego czekamy na wyniki chromosomów od genetyka wtedy wszystko sie wyjasni czy wszystko jest wporzadku czy nie bo jesli nie to nie bedzie leczona bo moze dostac raka jajnikow niestety ;/

reklama
Narazie wiemy ze nierosnie i potrzebny bedzie hormon wzrostu ale nie wiadomo czy napewno go dostanie dlatego czekamy na wyniki chromosomów od genetyka wtedy wszystko sie wyjasni czy wszystko jest wporzadku czy nie bo jesli nie to nie bedzie leczona bo moze dostac raka jajnikow niestety ;/
Jezu to straszne, Boziu co to sie dzieje na tym swiecie

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy ja apraktycznie co misiac jestem w lodzi wiec jeszcze w moim stanie atakie jazdy nie za bardzo ale dla malej musze zrobic wszystko a by bylo jej w zyciu lzejl.

reklama
Widzę, że temat, który założyłam już dość dawno temu jeszcze działa :-) :)
To fajnie :tak:
Mogłabym zrobić porządek na pierwszej stronie gdybyście mi pomogły :tak: więc czekam na nowe informacje

Do góry