Narazie wiemy ze nierosnie i potrzebny bedzie hormon wzrostu ale nie wiadomo czy napewno go dostanie dlatego czekamy na wyniki chromosomów od genetyka wtedy wszystko sie wyjasni czy wszystko jest wporzadku czy nie bo jesli nie to nie bedzie leczona bo moze dostac raka jajnikow niestety ;/Boziu biedna a wiedza co sie dzieje dokladnie?
reklama
Jezu to straszne, Boziu co to sie dzieje na tym swiecieNarazie wiemy ze nierosnie i potrzebny bedzie hormon wzrostu ale nie wiadomo czy napewno go dostanie dlatego czekamy na wyniki chromosomów od genetyka wtedy wszystko sie wyjasni czy wszystko jest wporzadku czy nie bo jesli nie to nie bedzie leczona bo moze dostac raka jajnikow niestety ;/
Za jakies 2-3 tyg powinnam miec wyniki krwii jesli wszystko dobrze pojdzie bo czasami jak cos jest nie tak badaja dalej i szukaja dalszych informacji wiec to moze dluzej trwac ale mam nadzieje znac wynik juz za 3 tygSylwia a kiedy będziesz wiedzieć czy ten hormon jej podadzą?
pewnie nerwowo u Was, biedna malutkaZa jakies 2-3 tyg powinnam miec wyniki krwii jesli wszystko dobrze pojdzie bo czasami jak cos jest nie tak badaja dalej i szukaja dalszych informacji wiec to moze dluzej trwac ale mam nadzieje znac wynik juz za 3 tyg
Staramy sie normalnie wszystko znosic ale wiadomo bez nerwow nie jest bo wszystko sie rozchodzi o jej zdrowie.pewnie nerwowo u Was, biedna malutka
i na dodatek Ty niedlugo rodzisz, oj bedzie sie dzialoStaramy sie normalnie wszystko znosic ale wiadomo bez nerwow nie jest bo wszystko sie rozchodzi o jej zdrowie.
reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Widzę, że temat, który założyłam już dość dawno temu jeszcze działa
To fajnie
Mogłabym zrobić porządek na pierwszej stronie gdybyście mi pomogły więc czekam na nowe informacje
To fajnie
Mogłabym zrobić porządek na pierwszej stronie gdybyście mi pomogły więc czekam na nowe informacje