reklama
piszemy na innych watkachcoś tu strasznie cicho nie to co kiedyś nie szło wątku nadrobić po paru godz nieobecności
monii88
Fanka BB :)
gaga po cichu gratuluje :-)
co sie dzieje?Ja jestem tylko przelotem wiec u mnie roznie z pisaniem tym bardziej ze nie zbyt sie czuje i duzo spraw na glowie z dziecmi lekarze badania i tp
natka90
Fanka BB :)
Witam wszystkie Staraczki Moj synek bierze udzial w konkursie fotograficznym. Kazdy glos jest dla nas wazny. DO wygrania jest chusta do noszenia Prosimy o pomoc i dziekujemy z góry
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Link do: Zagłosuj na maluszka o imieniu Filip - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Witam wszystkie Staraczki Moj synek bierze udzial w konkursie fotograficznym. Kazdy glos jest dla nas wazny. DO wygrania jest chusta do noszenia Prosimy o pomoc i dziekujemy z góry
Jaki suuupermaan!
Leczenie Oliwkii jezdzenie po lekarzach szukanie diagnozy i wieczne czekanie na wyniki czy sa wporzadku ;/ chodzi o to ze nie rosnie nie tyje ma mala nozke no i od urodzenia ma zeza ;/co sie dzieje?
reklama
Boziu biedna a wiedza co sie dzieje dokladnie?Leczenie Oliwkii jezdzenie po lekarzach szukanie diagnozy i wieczne czekanie na wyniki czy sa wporzadku ;/ chodzi o to ze nie rosnie nie tyje ma mala nozke no i od urodzenia ma zeza ;/