no poki co nic mi sie nie przydarzylo
No dopiero początek dnia, oby juz tak zostalo a plame z kleju udało sie jakos zetrzec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no poki co nic mi sie nie przydarzylo
nieNo dopiero początek dnia, oby juz tak zostalo a plame z kleju udało sie jakos zetrzec?
ale po niedzieli jade na zakupy wiec se kupie noweOuu no to nie fajnie..
ale po niedzieli jade na zakupy wiec se kupie nowe
szkoda, bo te obecne miesiac maja i jak nowe wygladajaTo chociaz taka korzyść, będą nowe
szkoda, bo te obecne miesiac maja i jak nowe wygladaja
jest za nisko, wiec beda na codzien, no nic plakac nie bedeAle może jak nie jest to duża plamka to moze jakos da rade w nich chodzić? Pod jakąś tunike np czy cos?
trzeci cykl leci u mnie, za tydzien mam termin @cześć dziewczyny co u was słychać?
Luxi-jak staranka?
ashlee-jak mala sie chowa?
cisza tu straszna
Ja sie kulam...dosłownie...mała kopie za troje...wyprawke szykujemy piwoli i tak jakos leci