reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo

Majdaczku możesz wpisac mnie na listę Maj 2016 (26lat, 3cs)

Sylwia a jak maleństwo w brzuszku? Dobrze wszystko?
Na szczescie dobrze rosnie duza dziewczynka :)
mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
łoooo to dzien ci sie zapowiada naprawde ;/

Sylwia no to cieszę się, że malutka rośnie zdrowo ;-) juz czerwiec coraz bliżej.

Lux ale miałaś wczoraj pechowy dzień.. współczuję.. oby dzisiejszy dzień byl lepszy.

reklama
Do góry