Niestety rodze w czerwcu a tu tyle zamieszania tym bardziej ze wszedzie musze jezdzic ja mam nadziejej ze beede mogla jezdzic do koncai na dodatek Ty niedlugo rodzisz, oj bedzie sie dzialo
reklama
mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
trzymam kciuki by wszystko sie dobrze sknczyloNiestety rodze w czerwcu a tu tyle zamieszania tym bardziej ze wszedzie musze jezdzic ja mam nadziejej ze beede mogla jezdzic do konca
Na szczescie dobrze rosnie duza dziewczynkaMajdaczku możesz wpisac mnie na listę Maj 2016 (26lat, 3cs)
Sylwia a jak maleństwo w brzuszku? Dobrze wszystko?
łoooo to dzien ci sie zapowiada naprawde ;/mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
na dodatek wlasnie drut mi wyszedl w staniku no by to szlag...Na szczescie dobrze rosnie duza dziewczynka
łoooo to dzien ci sie zapowiada naprawde ;/
Mi sie tez czesto takie dni niestety trafiaja a czlowieka az nosi.na dodatek wlasnie drut mi wyszedl w staniku no by to szlag...
no i o butle ojeju w pracy sie przewrocilam, mam juz doscMi sie tez czesto takie dni niestety trafiaja a czlowieka az nosi.
reklama
no poki co nic mi sie nie przydarzyloSylwia no to cieszę się, że malutka rośnie zdrowo ;-) juz czerwiec coraz bliżej.
Lux ale miałaś wczoraj pechowy dzień.. współczuję.. oby dzisiejszy dzień byl lepszy.