reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny poradźcie mi: gin kazał brać dupka 3x1 aż przestanę plamić, a potem 2x1.
Nie plamię dzisiaj 3 dzień. Jak sądzicie powinnam już zmienić dawkę? Czy 2x1 nie będzie za mało? Boję się, bo miałam progesteron dużo poniżej normy, a nie chcę stracić ciąży przez taką głupotę :no: tym bardziej że dopiero co jedną straciłam :-(
Z drugiej strony czy większa dawka jest bezpieczna? Sama już nie wiem, co mam zrobić...

reklama
Lady, potaniały ładnie;) ja 300zl dałam.

Co do Dupka ja luteine mam brać do wizyty (o ile test wyjdzie jeszcze pozytywny) 2x1. Dodatkowo nadal folik , prenatal i aspargin 2x1 + blu mag 2x1 i nospe doraźnie. Ja bym do usg nie zmniejszala dawki :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny gratulacje :) ale fajnie :) tylko mdlosci nie zazdroszcze :p mi tam zadne specyfiki nie pomagaly... po prostu przelezalam te 3 miesiace rzygawek.

Natalia nie martw sie to parcie na pecherz minie szybciutko ;)

Majdaczek kciuki na jutro zacisniete! Powodzenia ;)

Ja sobie we wtorek zatestuje... szanse na 2 kreski male ale musze sprawdzac od czasu do czasu, zebym nie przegapila.

Lux, gratulacje :)
Natalia, Ja też non stop sikałam w pierwszym trymestrze ;)
Lady, nie wiem co Ci radzić...może jeszcze odczekaj ze zmianą dawki, ja bym tak pewnie zrobiła.

Ja też śmigam z Samsunga (Galaxy Tab 4) :) I <3 Samsung ;)

Lady a może zadzwoń do gina i zapytaj.... Co zrobić. Choć jak powiedział zmienić dawkę na 2x1 jak przestaniesz plamic to chyba znaczy że już przestałas i można zmienić;)))ale ją bym skonsultowala
Luxuorius no tak w ciąży nie zawsze działa na każda to samo...;) może herbata z cytrynka

dlatego ja nie rozgrzewam gorącą kąpielą tylko ledwo ciepla butelką i nie bezpośrednio na skore, tak samo można robić jak plecy bolą, lepsze to niż jakieś maści a po 5minutach już ulga niesamowita uff

ewel, dzwoniłam do niej w pt i mówiła, żeby zmienić jak się skończy plamienie, ale nie wiem, czy na 100% mogę jej zaufać bo ona nawet mi tego progesteronu nie zleciła, tylko sama zrobiłam jak dziewczyny tu na forum mi podpowiedziały

natalia ja nawet troszkę zazdroszczę ci tego biegania siku, ja nie mam żadnych objawów póki co i trochę mnie to niepokoi

reklama
Do góry