reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

lady Agnes a moze zadzwon do innej pani ginekolog i powiedz co ci poradziła tamta i pow ze twoja jest na urlopie i zeby ci doradziła co masz zrobic ..

reklama
ech, we wtorek mam wizyte u mojej gin ale ona nie ma usg więc może umówie się na środę do kogoś innego i zobaczymy co powie...
a tymczasem chyba jeszcze do wtorku nie zmniejsze dawki, najwyżej się na mnie wkurzy ;-)

Lady ja bym brala tak jak bierzesz do 12 tygodnia bo po 12 zaczyna lozysko przejmowac role progesteronu i wowczas jest juz w miare bezpiecznie a po co ryzykowac, progesteron to raczej nie zaszkodzi...

Lady to zostaw jak jest nie zaszkodzi... No z tym progesteronem to i ja swojej pow na wizycie że nie wiem czy nie mam za mało a ona a ile Pani ma a ja ze nie wiem bo nie miałam nigdy badania tego a ona to ja dam pani skierowanie.. Ale do niej nie chodziłam poprzednio tylko do innej mogła nie wiedzieć... Ta poleciła mi siostra moja która urodziła w listopadzie córeczkę i faktycznie babka ma z 35 lat i podejście ma super...

Bo poprzednia Doktorka w stan nerwicy mnie wprawiala darla się... Stwierdziła ze mam nadciśnienie dała tabletki... Nie słusznie jak się okazało bo w domu nie miałam ciśnienia wysokiego tylko u niej w gabinecie tzw.syndrom białego fartucha mam;) nawet holter ciśnieniowy miałam zakładany dla spokoju czy faktycznie się mylila i się potwierdziło.... Głupia baba

Lady to zostaw jak jest nie zaszkodzi... No z tym progesteronem to i ja swojej pow na wizycie że nie wiem czy nie mam za mało a ona a ile Pani ma a ja ze nie wiem bo nie miałam nigdy badania tego a ona to ja dam pani skierowanie.. Ale do niej nie chodziłam poprzednio tylko do innej mogła nie wiedzieć... Ta poleciła mi siostra moja która urodziła w listopadzie córeczkę i faktycznie babka ma z 35 lat i podejście ma super...

Ewel a gdzie przyjmuje ta babeczka do której teraz chodzisz?

reklama
Lady to Agnieszka Wodzisławska na Zaciszu robi usg ale w Promenadzie nie ma w gabinecie skierowanie by ci pewnie dala ale bez skierowania też możesz się umówić na usg i je zawsze w enel robi lekarz położnik-ginekolog więc cos powie i opisze

Do góry