reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
ech, we wtorek mam wizyte u mojej gin ale ona nie ma usg więc może umówie się na środę do kogoś innego i zobaczymy co powie...
a tymczasem chyba jeszcze do wtorku nie zmniejsze dawki, najwyżej się na mnie wkurzy ;-)
a tymczasem chyba jeszcze do wtorku nie zmniejsze dawki, najwyżej się na mnie wkurzy ;-)
Lilolo
Lady,
Pkati dobrze radzi zresztą ja juz ci pisałam nie zmniejszala bym za bojaca jestem.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
Pkati dobrze radzi zresztą ja juz ci pisałam nie zmniejszala bym za bojaca jestem.
Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka
maran-atha
Lady ja bym brala tak jak bierzesz do 12 tygodnia bo po 12 zaczyna lozysko przejmowac role progesteronu i wowczas jest juz w miare bezpiecznie a po co ryzykowac, progesteron to raczej nie zaszkodzi...
Lady to zostaw jak jest nie zaszkodzi... No z tym progesteronem to i ja swojej pow na wizycie że nie wiem czy nie mam za mało a ona a ile Pani ma a ja ze nie wiem bo nie miałam nigdy badania tego a ona to ja dam pani skierowanie.. Ale do niej nie chodziłam poprzednio tylko do innej mogła nie wiedzieć... Ta poleciła mi siostra moja która urodziła w listopadzie córeczkę i faktycznie babka ma z 35 lat i podejście ma super...
Bo poprzednia Doktorka w stan nerwicy mnie wprawiala darla się... Stwierdziła ze mam nadciśnienie dała tabletki... Nie słusznie jak się okazało bo w domu nie miałam ciśnienia wysokiego tylko u niej w gabinecie tzw.syndrom białego fartucha mam nawet holter ciśnieniowy miałam zakładany dla spokoju czy faktycznie się mylila i się potwierdziło.... Głupia baba
Lady Agnes
Lady to zostaw jak jest nie zaszkodzi... No z tym progesteronem to i ja swojej pow na wizycie że nie wiem czy nie mam za mało a ona a ile Pani ma a ja ze nie wiem bo nie miałam nigdy badania tego a ona to ja dam pani skierowanie.. Ale do niej nie chodziłam poprzednio tylko do innej mogła nie wiedzieć... Ta poleciła mi siostra moja która urodziła w listopadzie córeczkę i faktycznie babka ma z 35 lat i podejście ma super...
Ewel a gdzie przyjmuje ta babeczka do której teraz chodzisz?
Lady Agnes
No to kawalek ode mnie ale blisko mojej pracy tylko ze odmjutra na L4 jestem ;-) a jak sie nazywa i najwazniejsze czy robi usg na wizycie?
reklama
Lady to Agnieszka Wodzisławska na Zaciszu robi usg ale w Promenadzie nie ma w gabinecie skierowanie by ci pewnie dala ale bez skierowania też możesz się umówić na usg i je zawsze w enel robi lekarz położnik-ginekolog więc cos powie i opisze