reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ciezko powiedziec kiedy, bo mi cykle nie wrocily do normy po zabiegu. Dzis wedlug om jest 5tydz 5 dzien a we wtorek ide do mojej gin po skierowanie wiec na sr chcialam sobie usg umowic

Lady a chcesz iść i zobaczyć już serduszko czy po prostu cokolwiek by wiedzieć że jest ok?bo z obserwacji nawet jak na forum wcześniej byłam to po 6 tyg dziewczyny widziały serce i siostra moja też no i ja... Choć długo wyczekiwalam no i widziałam raz drugi a potem przestało bić:((( Boże żeby u mnie było tym razem dobrze...

Ja ostatnim razem bylam w 7tyg i zobazylam tylko pecherzyk z za duzym pecherzykiem zoltkowym... zarodek byl pozniej, ale bez serducha. Teraz marzy mi sie zobaczyc zarodek z bijacym serduszkiem... też strasznie się boję :-( w śr bedzie 6tydz 2dzień i liczę ze edzie już cos widać. Muszę już isc bo inaczej nie bede spokojna

Lady wiem..też bym poszła powinno być już widać serduszko ale czasami też okazuje się że no ciążą młodsza niż się wydaje... I wtedy np 3 dni trzeba czekać jeszcze Ale wierze ze zobaczysz serduszko i będzie wszystko dobrze. Kibicuję Ci z całego serca!!!

Edyta obys za duzo tych testow niemusiala uzyc;-) a z tymi trstami owu jesli faktycznie tak jest to po co sie nakrecac;-) a tak z kazdej okazji korzystacie bez presji:-D

Lady agnes jesli lekarz powiedzial ci jak stosowac a plemienia znikly, to bym zaczela brac 2x1 zawsze jesli znow zacznie sie plamienie przeskoczysz na 3x1 ..
Kochana trzeba wierzyc ze jest ok i bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i inne mamusie;-)

reklama
Do góry