reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

takie uroki ciazy ,na poczatku bardzo czesto odwiedza sie toalete :-p

ja zamowilam sobie 30 testow ciazowych na ebay-u mialam zamowic tez owulacyjne ale one nie daja 100% pewnosci ze owu bedzie wiec ich nie wzielam tym bardziej ze czesto sie przytulam to i testy nie potrzebne :-)

reklama
no ja podejrzewałam ze można chodzic częściej ale to jest nieustanne uczucie w dole brzucha, jak mam 30 minut w miarę luzu to jest git, jak ja w pracy wytrzymam ejjj ale to tak tylko na początku a potem będzie trochę lepiej ?? czytałam gdzies ze 4 tydzień jest kiepski pod tym wzgledem

no ja podejrzewałam ze można chodzic częściej ale to jest nieustanne uczucie w dole brzucha, jak mam 30 minut w miarę luzu to jest git, jak ja w pracy wytrzymam ejjj ale to tak tylko na początku a potem będzie trochę lepiej ?? czytałam gdzies ze 4 tydzień jest kiepski pod tym wzgledem

tak pozniej juz nie bedziesz miala tak czestej potrzeby biegania do wc to tylko na poczatku tak jest ;-)

dzięki bogu bo już chciałam zamieszkac na stale w wc :) mój m też mi dzisiaj zrobil prezent, dostałam laptopotabletka , mogę teraz leżeć i pisać, jest mega lekki :) a jak śmiga

Hihi widzę, że teraz na tablety przechodzimy :)
Ja zamówiłam teraz samsunga. Teraz mam larka i zadowolona z niego jestem, ale niestety upadł mi ze sporej wysokości i są problemy z dotykiem.

Mam nadzieję, że szajsung się spisze :D

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Hihi widzę, że teraz na tablety przechodzimy :)
Ja zamówiłam teraz samsunga. Teraz mam larka i zadowolona z niego jestem, ale niestety upadł mi ze sporej wysokości i są problemy z dotykiem.

Mam nadzieję, że szajsung się spisze :D

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Kamilove to ty rozpoczelas szal tabletowy :-)
Ja tez od meza dostalam szajsunga i fajny jest

Lady Agnes

No mam nadzieje, ze będzie fajny ;) już nie mogę się doczekać.

Ale boli mnie brzuch wzięłam aspargin i nospe jak lekarz kazał ale narazie nie pomaga. Chciałabym bardzo by się udało, ale boję się wierzyć w te dzisiejsze dwie kreski.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Wpadłam, żeby powiedzieć dobranoc. Idę zmusić moje dzieci, żeby poszły spać, bo rano pobudka. Choć nie wiem, czy uda mi się to osiągnoć, bo właśnie rozgrywają w pokoju mecz :).
Ja też za niedługo się kładę, chcę oglądnoć "Cisze nad rozlewiskiem", a potem 2 część "Sisi", ale ostatnio się ubeczałam na tym filmie ;(.
Znalazłam dość fajną ofertę pracy w miejscowości obok, to oferta dodana przez PUP, więc jadę jutro z rana na bezrobocie, żeby dowiedzieć się, czy jeszcze aktualna, choć pewnie z moim szczęściem już nie. Ale na wszelki wypadek trzymajcie kciuki.

reklama
ja dostałam lenovo mix2 i jest super, w tej cenie laptopy są bardzo kiepskie a ten jest genialny po prostu, wcześniej miałam mante bardzo starą i marną, a wlasnie wpadłam na pomysl, może nospa by pomogla na ten brzusze i na to ganianie do wc??

Do góry