reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
takze mam dosc, bo łaske robia, ze ludziom pomagaja, a dla mnie to duzo np 100 zl zwrotu dojazdu, widocznie te panie za duzo zarabiaja, ze nie rozumieja normalnych ludzi

Hej:)
Lux dla nich 100 zł to jak dla nas 1zł. Gdyby wszyscy zarabiali tyle co te kobiety to byłby raj na ziemi. No i socjal mają duży. Nie wspomnę o trzynastkach itd. A na święta też sporo dostawają

Hej:)
Lux dla nich 100 zł to jak dla nas 1zł. Gdyby wszyscy zarabiali tyle co te kobiety to byłby raj na ziemi. No i socjal mają duży. Nie wspomnę o trzynastkach itd. A na święta też sporo dostawają

Prawda prawda a ja pracowalam po 13 h dziennie przez 24 -26 dni w miesiacu nawet na zleceniu za marne grosze a te paniusie siedza maja cieplo i marudza rozumiem moglam sie uczyc ale jak kazdy by sie uczyl to by pracownikow fizycznych wogole nie bylo

takze mam dosc, bo łaske robia, ze ludziom pomagaja, a dla mnie to duzo np 100 zl zwrotu dojazdu, widocznie te panie za duzo zarabiaja, ze nie rozumieja normalnych ludzi

Jakby to chodziło o to, żebyś to Ty im musiała cos zwrócić czy za cos zapłacić to zaraz by wniosek znaleźli, nawet wypełnic by pomogli ale w odwrotnej sytuacji to wielkie problemy.. niby urząd pracy ale cud by sie musiał stac zeby za ich pośrednictwem dostac prace :/ nawet ze stażami robią problemy..

Prawda prawda a ja pracowalam po 13 h dziennie przez 24 -26 dni w miesiacu nawet na zleceniu za marne grosze a te paniusie siedza maja cieplo i marudza rozumiem moglam sie uczyc ale jak kazdy by sie uczyl to by pracownikow fizycznych wogole nie bylo

Ale nawet jak masz wykształcenie to bez znajomości się tam nie dostaniesz. Przynajmniej u mnie tak jest, jedna odchodzi na emeryturę to już w to miejsce jest albo córka,albo synowa lub ktoś z rodziny. Z zewnątrz nie ma nikogo

reklama
Plecki mnie bola po sprzataniu ;/ zaraz jade po mloda do szkoly miesko sie marynuje wiec jak przyjade bede robila obiadek a potem moze jakis seans filmowy a jutro do mamy a pozniej do kuzynki wiec malo dostepna jutro bede.

Do góry