reklama
natka90
Fanka BB :)
Dziwne to, ze tak zmienil zdanie...
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Kiedyś dzieciaki mieszkały w jednym pokoju i po czworo,nie wazne miejsce,wazna miłość i rodzina powiedz mu wprost,ze sie nastawiłaś,że Ty pragniesz jeszcze bobaska...grunt to szczerość...może akurat.I zapytaj czemu nagle zmienił zdanie
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Sylwia u mnie właśnie dlatego wyszła taka przerwa, bo choć zawsze mówiliśmy że chcemy trójkę to J zmienił zdanie i twierdził że nie ma siły na jeszcze jedno dziecko. Ale powiem wam że go rozumiałam. Ja też miałam taki czas, że byłam bardzo zmęczona i nawet w towarzystwie z małym dzieckiem było mi ciężko wytrzymać, a co dopiero mieć własne. Odczekaliśmy chwilę, odpoczęliśmy i ochota wróciła. Choć powiem wam że czasem mnie taka wątpliwość nachodzi czy mamy jeszcze siłę, bo teraz nam się wygodnie zrobiło. Ale J ma chęć, a jego zdanie jest ważne, bo ja dużo pracuję i na niego spada wiele obowiązków.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Kobitki a w sprawie naszej tabelki to może chociaż wrzucić post i na bieżąco go aktualizować? Niestety będzie nam się w gąszczu gubił, ale może chociaż trochę rozeznania mieć będziemy, bo teraz to już się zupełnie pogubiłam kto następny do testowania.
mam serdecznie dosc, dosc...wczoraj juz nie pisalam, ze szlag mnie trafial...pojechalam do tego zapi.zdzial.ego urzeddu, dostalam reszte dokumentow i co? i z wielka laska dostalam wniosek o zwrot kosztow dojazdow! kobieta nie mogla go znalezc, potam z kolezanka go poszuklay i ja sie pytam, czy urzad tego stazystom nie mowi, czy oni nie wiedza, ze moga sie o zwrot domagac?! tylu ludzi dostalo ten staz, wiem, ze sa tam osoby, ktore beda dojezdzac autami tak jak ja i co, i one nie dostaly tego wniosku? dobra, jak juz zalatwilam ten wniosek to musialam isc sprawdzic na pks ile kosztuje bilet miesieczny z miejsca gdzie musialam sie na lewo zameldowac (nie moglam miec zameldowania tam gdzie brat, bo to on mnie zatrudnia, chore, ale prawdziwe) i wuja mnie zameldowal no i na pks kobieta nie miala takiej trasy, za zadne skarby jej wytlumaczyc nie nie moglam po co to potrzebuje itp...wiec musze sama se obliczyc kwote i bede brac fakture na 200 zl a wiem, ze i tego mi urzad nie wroci, bo pamietam jak wtedy na tamtym stazu mialam kilka lat temu..wiecej autem spalilam niz dostalam od nich...ehhhh masakra jakas, poza tym choróbsko mnie wzielo, ucho zawiane, mam dosyc
reklama
mam serdecznie dosc, dosc...wczoraj juz nie pisalam, ze szlag mnie trafial...pojechalam do tego zapi.zdzial.ego urzeddu, dostalam reszte dokumentow i co? i z wielka laska dostalam wniosek o zwrot kosztow dojazdow! kobieta nie mogla go znalezc, potam z kolezanka go poszuklay i ja sie pytam, czy urzad tego stazystom nie mowi, czy oni nie wiedza, ze moga sie o zwrot domagac?! tylu ludzi dostalo ten staz, wiem, ze sa tam osoby, ktore beda dojezdzac autami tak jak ja i co, i one nie dostaly tego wniosku? dobra, jak juz zalatwilam ten wniosek to musialam isc sprawdzic na pks ile kosztuje bilet miesieczny z miejsca gdzie musialam sie na lewo zameldowac (nie moglam miec zameldowania tam gdzie brat, bo to on mnie zatrudnia, chore, ale prawdziwe) i wuja mnie zameldowal no i na pks kobieta nie miala takiej trasy, za zadne skarby jej wytlumaczyc nie nie moglam po co to potrzebuje itp...wiec musze sama se obliczyc kwote i bede brac fakture na 200 zl a wiem, ze i tego mi urzad nie wroci, bo pamietam jak wtedy na tamtym stazu mialam kilka lat temu..wiecej autem spalilam niz dostalam od nich...ehhhh masakra jakas, poza tym choróbsko mnie wzielo, ucho zawiane, mam dosyc
Masakra jakas ;/ no ale to sa nasze polskie urzedy ze wiecej sie czepiaja niz pomagaja ;/