reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
hej laski,
Sylwia ahh ten Twoj chlop, w szoku jestem, bo tak nagle sie zdania nie zmienia, moze ktorys kolega mu czegos nagadal?

jade na 12-ta do urzedu z tym skierowaniem a wieczorem do lekarza od medycyny pracy tylko ciekawe jak mam sie uszykowac skoro nam wode wylaczyli i niewiadomo kiedy wlacza :wściekła/y:

Ja biore sie za sprzatanie wkoncu bo narazie mi sie nie chcialo leci ze mnie jak z fontanny i brzuch boli ;/
Lux ja tez nie lubie zalatwiania urzedowych spraw.

reklama
witam,sylwia glowa do góry faceci tak maja mój tez niechciał zabardzo chociaż nigdy przy dziecku mi niepomagał,wszedzie jeździłam sama do lekarza,na bioderka,szczepienie itp.nieprzebierał niekapał,niewstawał ale wie ze ja bardzo chciałam drugie i niemiał wyboru chce szczesliwa spełniona żone to musial się zgodzić,a teraz jak już jestem w ciąży to się cieszy z syna chociaż wiem ze wolałby córke ale coz:-)

Do góry