reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

A zdajecie sobie sobie sprawe, ze ci ludzie w urzedach maja czasami zwiazane rece? Ze im sie pozniej glowy suszy? I to, ze wcale tak duzo nie zarabiaja? ;p

Fakt, ze zaplecze socjalne maja calkiem dobre...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
A zdajecie sobie sobie sprawe, ze ci ludzie w urzedach maja czasami zwiazane rece? Ze im sie pozniej glowy suszy? I to, ze wcale tak duzo nie zarabiaja? ;p

Fakt, ze zaplecze socjalne maja calkiem dobre...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ale powiedz, skoro nalezy mi sie zwrot o czym mam napisane w skierowaniu to dlaczego musze sie o to prosic?!!!! no dlaczego?

Jakby to chodziło o to, żebyś to Ty im musiała cos zwrócić czy za cos zapłacić to zaraz by wniosek znaleźli, nawet wypełnic by pomogli ale w odwrotnej sytuacji to wielkie problemy.. niby urząd pracy ale cud by sie musiał stac zeby za ich pośrednictwem dostac prace :/ nawet ze stażami robią problemy..

ja se zalatwilam ten staz by wiecej dostawac, bo bede oprocz tego miec tez kase jako pensje, a i tak problemy robia, zamiast sie cieszyc, ze maja chetnych i moga ta kasez Unii wykorzystac

Ale nawet jak masz wykształcenie to bez znajomości się tam nie dostaniesz. Przynajmniej u mnie tak jest, jedna odchodzi na emeryturę to już w to miejsce jest albo córka,albo synowa lub ktoś z rodziny. Z zewnątrz nie ma nikogo

a potem sie dziwia, ze mlodzi za granice gnaja po wyzszych studiach a te konkursy na stanowisko to pic na wode fotomontaz :no:

Prawda prawda a ja pracowalam po 13 h dziennie przez 24 -26 dni w miesiacu nawet na zleceniu za marne grosze a te paniusie siedza maja cieplo i marudza rozumiem moglam sie uczyc ale jak kazdy by sie uczyl to by pracownikow fizycznych wogole nie bylo

wiesz ja pracowalam kiedys w zakladzie drobiarskim po 12-13 godzin, ogolnie hardkor byl :no: tez na zlecenie bez szansy na umowe o prace, zarabialam roznie 1800-2100, zalezy ile dni roboczych, ile godzin, zdrowie tam stracilam :no:

reklama
Do góry