reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A zdajecie sobie sobie sprawe, ze ci ludzie w urzedach maja czasami zwiazane rece? Ze im sie pozniej glowy suszy? I to, ze wcale tak duzo nie zarabiaja? ;p

Fakt, ze zaplecze socjalne maja calkiem dobre...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
A zdajecie sobie sobie sprawe, ze ci ludzie w urzedach maja czasami zwiazane rece? Ze im sie pozniej glowy suszy? I to, ze wcale tak duzo nie zarabiaja? ;p

Fakt, ze zaplecze socjalne maja calkiem dobre...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ale powiedz, skoro nalezy mi sie zwrot o czym mam napisane w skierowaniu to dlaczego musze sie o to prosic?!!!! no dlaczego?

Jakby to chodziło o to, żebyś to Ty im musiała cos zwrócić czy za cos zapłacić to zaraz by wniosek znaleźli, nawet wypełnic by pomogli ale w odwrotnej sytuacji to wielkie problemy.. niby urząd pracy ale cud by sie musiał stac zeby za ich pośrednictwem dostac prace :/ nawet ze stażami robią problemy..

ja se zalatwilam ten staz by wiecej dostawac, bo bede oprocz tego miec tez kase jako pensje, a i tak problemy robia, zamiast sie cieszyc, ze maja chetnych i moga ta kasez Unii wykorzystac

Ale nawet jak masz wykształcenie to bez znajomości się tam nie dostaniesz. Przynajmniej u mnie tak jest, jedna odchodzi na emeryturę to już w to miejsce jest albo córka,albo synowa lub ktoś z rodziny. Z zewnątrz nie ma nikogo

a potem sie dziwia, ze mlodzi za granice gnaja po wyzszych studiach a te konkursy na stanowisko to pic na wode fotomontaz :no:

Prawda prawda a ja pracowalam po 13 h dziennie przez 24 -26 dni w miesiacu nawet na zleceniu za marne grosze a te paniusie siedza maja cieplo i marudza rozumiem moglam sie uczyc ale jak kazdy by sie uczyl to by pracownikow fizycznych wogole nie bylo

wiesz ja pracowalam kiedys w zakladzie drobiarskim po 12-13 godzin, ogolnie hardkor byl :no: tez na zlecenie bez szansy na umowe o prace, zarabialam roznie 1800-2100, zalezy ile dni roboczych, ile godzin, zdrowie tam stracilam :no:

reklama
Do góry