reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

a ja już poczynilam pierwsze zakupki dla maluszka hihi a jakoś tak mnie wzieło na oglądanie i z tego oglądania to mam już 2 pary body new born, polarowe spodenki, malutkie skarpeteczki i rękawiczki hehhehe póki co w kolorach neutralnych. Skarpeteki dostanie mój M razem z testem o ile bedzie pozytywny :D Kamilove a który masz dziś dzień cyklu ? u mnie dziś 24 i już mnie korci zatestować :)
Ja dziś mam 26dc :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove idz jutro rano do apteki i zrob test dZisiaj juz Ci cos wyszło to jutro nie z 1 moczu tez powinno wyjsc

Ja to bym na twoim miejscu nie wytrzymała do niedzieli tylko dzisiaj bym kupiła test a rano zrobiła. Zawsze rano jest większe stężenie bety w moczu :-)
Ale się cieszę, że będziemy już dwie wrześniówki ;-)

Wiesz ona mogła być w ciąży już w grudniu, przez pierwsze miesiące można mieć takie krwawienia miesiączkowe, może gorzej sie poczuła, zrobiła na wszelki i sie zaraz dowie że to już np. 7 tydzień. Moja koleżanka miała 2 miesiące miesiączki a potem wyszło że to już po 10 tyg jest, załapała jak ją mdlić zaczeło. Tyle z tego dobrego że nie wiedząc o ciąży nie stresowały ją krwawienia, chodziła normalnie do pracy a dziś ma już córcie i to całkowicie zdrowiutką.

Lady,

No trochę też mnie korci. Ale z Jagodą też miałam cień cienia tydzień po terminie i dopiero po 48h od testu było widać różnicę :/
Kurczę teraz się martwię, że jakoś szybko mi ten test wyszedł :(

Boję się, że @ przyjdzie :(:(:(

Byłam w 6 aptekach w 5 nie ma inofolicu w jednej jest kosztuje 59zl... Bez jaj a na stronach aptek internetowych po 30:)trzeba kupić albo zamówić

Lady,

No trochę też mnie korci. Ale z Jagodą też miałam cień cienia tydzień po terminie i dopiero po 48h od testu było widać różnicę :/
Kurczę teraz się martwię, że jakoś szybko mi ten test wyszedł :(

Boję się, że @ przyjdzie :(:(:(

NIE WOLNO CI TAK MYŚLEĆ!!!!
Zobaczysz będzie dobrze, a jak się wcześniej krecha pojawia to znaczy że beta już ładnie przyrasta :-)

reklama
Do góry