reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

a ja już poczynilam pierwsze zakupki dla maluszka hihi a jakoś tak mnie wzieło na oglądanie i z tego oglądania to mam już 2 pary body new born, polarowe spodenki, malutkie skarpeteczki i rękawiczki hehhehe póki co w kolorach neutralnych. Skarpeteki dostanie mój M razem z testem o ile bedzie pozytywny :D Kamilove a który masz dziś dzień cyklu ? u mnie dziś 24 i już mnie korci zatestować :)
Ja dziś mam 26dc :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kamilove idz jutro rano do apteki i zrob test dZisiaj juz Ci cos wyszło to jutro nie z 1 moczu tez powinno wyjsc

Ja to bym na twoim miejscu nie wytrzymała do niedzieli tylko dzisiaj bym kupiła test a rano zrobiła. Zawsze rano jest większe stężenie bety w moczu :-)
Ale się cieszę, że będziemy już dwie wrześniówki ;-)

Wiesz ona mogła być w ciąży już w grudniu, przez pierwsze miesiące można mieć takie krwawienia miesiączkowe, może gorzej sie poczuła, zrobiła na wszelki i sie zaraz dowie że to już np. 7 tydzień. Moja koleżanka miała 2 miesiące miesiączki a potem wyszło że to już po 10 tyg jest, załapała jak ją mdlić zaczeło. Tyle z tego dobrego że nie wiedząc o ciąży nie stresowały ją krwawienia, chodziła normalnie do pracy a dziś ma już córcie i to całkowicie zdrowiutką.

Lady,

No trochę też mnie korci. Ale z Jagodą też miałam cień cienia tydzień po terminie i dopiero po 48h od testu było widać różnicę :/
Kurczę teraz się martwię, że jakoś szybko mi ten test wyszedł :(

Boję się, że @ przyjdzie :(:(:(

Byłam w 6 aptekach w 5 nie ma inofolicu w jednej jest kosztuje 59zl... Bez jaj a na stronach aptek internetowych po 30:)trzeba kupić albo zamówić

Lady,

No trochę też mnie korci. Ale z Jagodą też miałam cień cienia tydzień po terminie i dopiero po 48h od testu było widać różnicę :/
Kurczę teraz się martwię, że jakoś szybko mi ten test wyszedł :(

Boję się, że @ przyjdzie :(:(:(

NIE WOLNO CI TAK MYŚLEĆ!!!!
Zobaczysz będzie dobrze, a jak się wcześniej krecha pojawia to znaczy że beta już ładnie przyrasta :-)

reklama
Do góry