reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady,

Też Ci odpisałam bo mam jeszcze parę pytań ;);)

Na pewno będziesz, a raczej będziecie mieli cudowny prezencik [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Lux, ja chyba już mogę Ci pogratulować, bo dużo masz już objawów. Napewno Ci się udało :-)

Kamilove masz odp na mailu :-) Pytaj o wszystko co chcesz w końcu to Twoja kasa na to idzie ;-)

Lady ale super by bylo gdyby dzidzia urodzila sie w rocznice slubu :tak:

Lux a tempke mierzysz na dole ?

mezus wraca do domku wiec ja uciekam papa babeczki ;-)

Robiłam test, ale oczywiście negatyw już na nic się nie nastawiam bo u mnie to na pewno psychika głupieje [emoji33]

Edyta, nie ja w pochwie już nie mierze, bo wstaje o różnych porach. Ale gdy włoże tam palec to jest gorąco. Od kilku dni mierze temp ciała, w ogole parze, jestem bardzo gorąca, Tomek nie może się przytulić. W pierwszej ciąży też tak było. Lady, nie gratuluj narazie :) żeby nie zapeszyc :)

reklama
Robiłam test, ale oczywiście negatyw już na nic się nie nastawiam bo u mnie to na pewno psychika głupieje [emoji33]

Ale kiedy robiłaś? Teraz???
Ej mi 31 dc wyszedł negatyw a w 36 dc dwie krechy, więc uszy do góry :-)

Edyta, nie ja w pochwie już nie mierze, bo wstaje o różnych porach. Ale gdy włoże tam palec to jest gorąco. Od kilku dni mierze temp ciała, w ogole parze, jestem bardzo gorąca, Tomek nie może się przytulić. W pierwszej ciąży też tak było. Lady, nie gratuluj narazie :) żeby nie zapeszyc :)
Dobra, to nie gratuluje, ale trzymam kciuki ze zdwojoną siłą ;-)

Do góry