reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove napisałaś ze masz dwie kreski bardziej sie ciesze z twojego testu niz z testu mojej kumpeli ktora mi przed chwila napisała ze jest w ciazy.
Miałam tu dzisiaj juz nie wchodzić ale chciałam wam to napisac ze wlasnie test zrobiła a w sylwestra balowala ze mna i miała okres bo ja zalewało i podpaski jej pożyczalam w ogole sie nie starali i wpadli ... Masakra ale niewazne
Kamilove bardzo sie ciesze z całego serca
I moze jestem chamska do mojej kumpli ale naprawde bardziej sie ciesze z twojego testu:):):) bo wiem ze tego chciałas pragnelas tego najbardziej na świecie:):):):):):)

a ja już poczynilam pierwsze zakupki dla maluszka hihi a jakoś tak mnie wzieło na oglądanie i z tego oglądania to mam już 2 pary body new born, polarowe spodenki, malutkie skarpeteczki i rękawiczki hehhehe póki co w kolorach neutralnych. Skarpeteki dostanie mój M razem z testem o ile bedzie pozytywny :D Kamilove a który masz dziś dzień cyklu ? u mnie dziś 24 i już mnie korci zatestować :)

Kamilove napisałaś ze masz dwie kreski bardziej sie ciesze z twojego testu niz z testu mojej kumpeli ktora mi przed chwila napisała ze jest w ciazy.
Miałam tu dzisiaj juz nie wchodzić ale chciałam wam to napisac ze wlasnie test zrobiła a w sylwestra balowala ze mna i miała okres bo ja zalewało i podpaski jej pożyczalam w ogole sie nie starali i wpadli ... Masakra ale niewazne
Kamilove bardzo sie ciesze z całego serca
I moze jestem chamska do mojej kumpli ale naprawde bardziej sie ciesze z twojego testu:):):) bo wiem ze tego chciałas pragnelas tego najbardziej na świecie:):):):):):)

W sylwestra miała okres i już wie że jest w ciąży ?? ekspresowo jakoś

No widzisz!!! Masz jeszcze test??? Jak tak to koniecznie zrób rano !!!!
Nie mam :( bo to mój Ł dziś kupił na niedzielę [emoji14]

Ale zrobię w niedzielę powtórkę wszak beta co 48h się podwaja. A jak wyjdą dwie to w poń na bete.

Próbowałam fotę zrobić ale nic nie widać [emoji20] [emoji53]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
1985natalia2 tez wydaje mi sie to dziwne ale raczej nie kłamie;( ?? Zdziepko chamsko zrobic taki żart kumpeli ktora chce zajsc w ciaze:| poleciała teraz po drugi test ma mi wyslac zdj.. Moze miała w sylwestra plamienia jakies a nie okres?? Niewiem ale mowila ze ma okres ze ja zalewa...

Do góry