Lilolo
Fanka BB :)
Nie mam raczej aparatu co to uchwyci :/ za słaba ta kreska bo to cień cienia.Kami wrzuć fotkę
Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam raczej aparatu co to uchwyci :/ za słaba ta kreska bo to cień cienia.Kami wrzuć fotkę
Kamilove napisałaś ze masz dwie kreski bardziej sie ciesze z twojego testu niz z testu mojej kumpeli ktora mi przed chwila napisała ze jest w ciazy.
Miałam tu dzisiaj juz nie wchodzić ale chciałam wam to napisac ze wlasnie test zrobiła a w sylwestra balowala ze mna i miała okres bo ja zalewało i podpaski jej pożyczalam w ogole sie nie starali i wpadli ... Masakra ale niewazne
Kamilove bardzo sie ciesze z całego serca
I moze jestem chamska do mojej kumpli ale naprawde bardziej sie ciesze z twojego testu bo wiem ze tego chciałas pragnelas tego najbardziej na świecie
W sylwestra miała okres i już wie że jest w ciąży ?? ekspresowo jakoś
Nie mam bo to mój Ł dziś kupił na niedzielę [emoji14]No widzisz!!! Masz jeszcze test??? Jak tak to koniecznie zrób rano !!!!