reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove napisałaś ze masz dwie kreski bardziej sie ciesze z twojego testu niz z testu mojej kumpeli ktora mi przed chwila napisała ze jest w ciazy.
Miałam tu dzisiaj juz nie wchodzić ale chciałam wam to napisac ze wlasnie test zrobiła a w sylwestra balowala ze mna i miała okres bo ja zalewało i podpaski jej pożyczalam w ogole sie nie starali i wpadli ... Masakra ale niewazne
Kamilove bardzo sie ciesze z całego serca
I moze jestem chamska do mojej kumpli ale naprawde bardziej sie ciesze z twojego testu:):):) bo wiem ze tego chciałas pragnelas tego najbardziej na świecie:):):):):):)

a ja już poczynilam pierwsze zakupki dla maluszka hihi a jakoś tak mnie wzieło na oglądanie i z tego oglądania to mam już 2 pary body new born, polarowe spodenki, malutkie skarpeteczki i rękawiczki hehhehe póki co w kolorach neutralnych. Skarpeteki dostanie mój M razem z testem o ile bedzie pozytywny :D Kamilove a który masz dziś dzień cyklu ? u mnie dziś 24 i już mnie korci zatestować :)

Kamilove napisałaś ze masz dwie kreski bardziej sie ciesze z twojego testu niz z testu mojej kumpeli ktora mi przed chwila napisała ze jest w ciazy.
Miałam tu dzisiaj juz nie wchodzić ale chciałam wam to napisac ze wlasnie test zrobiła a w sylwestra balowala ze mna i miała okres bo ja zalewało i podpaski jej pożyczalam w ogole sie nie starali i wpadli ... Masakra ale niewazne
Kamilove bardzo sie ciesze z całego serca
I moze jestem chamska do mojej kumpli ale naprawde bardziej sie ciesze z twojego testu:):):) bo wiem ze tego chciałas pragnelas tego najbardziej na świecie:):):):):):)

W sylwestra miała okres i już wie że jest w ciąży ?? ekspresowo jakoś

No widzisz!!! Masz jeszcze test??? Jak tak to koniecznie zrób rano !!!!
Nie mam :( bo to mój Ł dziś kupił na niedzielę [emoji14]

Ale zrobię w niedzielę powtórkę wszak beta co 48h się podwaja. A jak wyjdą dwie to w poń na bete.

Próbowałam fotę zrobić ale nic nie widać [emoji20] [emoji53]

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
1985natalia2 tez wydaje mi sie to dziwne ale raczej nie kłamie;( ?? Zdziepko chamsko zrobic taki żart kumpeli ktora chce zajsc w ciaze:| poleciała teraz po drugi test ma mi wyslac zdj.. Moze miała w sylwestra plamienia jakies a nie okres?? Niewiem ale mowila ze ma okres ze ja zalewa...

Do góry