reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Edyta01 testujesz. Pon/wt? Ja sobie wymyśliłam ze przy nast cyklu zaplanuje sobie tak dni przed okresem ze nie bede miała czasu myslec o objawach bo faktycznie psychika drażni sie z nami...;) ja teraz 1 raz miałam bol piersi przed miesiączka i co i nic...

reklama
Kamilove kiedy ja mialam taki okres ze dla mnie sex moglby nie istniec ale to bylo chwilowe ,teraz zdarza sie tak ze maz juz spi to ja go budze :rofl2:

Edyta01 testujesz. Pon/wt? Ja sobie wymyśliłam ze przy nast cyklu zaplanuje sobie tak dni przed okresem ze nie bede miała czasu myslec o objawach bo faktycznie psychika drażni sie z nami...;) ja teraz 1 raz miałam bol piersi przed miesiączka i co i nic...

tak kochana zamierzam tak testowac ,ja raz mialam zawroty glowy przed @ co sie okazalo to nie byla ciaza :zawstydzona/y: najchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy :-D

tak kochana zamierzam tak testowac ,ja raz mialam zawroty glowy przed @ co sie okazalo to nie byla ciaza :zawstydzona/y: najchetniej to bym przespala ten caly okres staran i obudzila sie bedac juz w ciazy :-D
Ja też! Ja też! Chociaż nie [emoji14]
Lubię robić testy ta adrenalina i w ogóle to proszę obudzić mnie na test :D jak będzie negatywny to kolejna dawka jakiejś narkozy czy czego na cały miesiąc ;);)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Ja też! Ja też! Chociaż nie [emoji14]
Lubię robić testy ta adrenalina i w ogóle to proszę obudzić mnie na test :D jak będzie negatywny to kolejna dawka jakiejś narkozy czy czego na cały miesiąc ;);)

no masz racje na tescik sie obudzic bo tez to lubie hihi :-D

Ok mój Mezus wrocil czas zaczac weekend do jutra dziewczyny trzymam kciuki zycze wam na ten weeknd duUzo złego samopoczucia :) mdłości;) zeby jutrzejsza kawa wam niesmakowala;) czystych majtek be żadnych plamien;) i na koniec
testujace || ogromne i czarne ;D

Edyta01 dokładnie;) Jescze te szczęściary ktore maja krotkie cykle maja wiecej okazji. W roku

dokladnie ,my ktore mamy nieregularne to tracimy duzo okazji :sorry:

wiecie co dwa razy w zyciu odczulam pekniecie pecherzyka ,raz nad ranem obudzil mnie potworny bol ktory trwal ze 2 min ,drugim razem tak mnie bolalo przez godzinke ze musialam wziasc tabletke bo myslalam ze mnie rozsadzi od srodka ,nie moglam sie ruszac bo tak mnie bolalo :eek:

Cześć Laski :-)
Ja dzisiaj wcześniej wróciłam z pracy i już weekendzik. A on poniedziałku......zwolnienie! Moja gin kazała leżeć.

Dzien dobry moje drogie

Majdaczku prosze o wpisanie mnie na listę z nowa data spodziewanej
@ 24.02

dzisiaj rano mnie zalało;) takze dzieki za trzymanie za mnie &&&& teraz czekam na wasze wyniki;)) a moje nast. Za 40 dni:/ przynajmniej moge is spokojnie na wszystkie badania ktore mam w planach..

Miłego weekendu laski trzymam
Za testsujace&&&&& mocno&&& niech wkoncu któraś dołączy do Lady Agnes bedzie jej raźniej;)
Pkati przykro mi z powodu tej wrednej @. Ślę fluidki na następny cykl ->->-> ->->->
->->-> ->->->
Dobrze mówisz, niech któraś w końcu do mnie dołączy!!! :-)

No właśnie, gdzie Lux się podziewa?

A Ja pomału biorę się za rozbieranie choinek i dekoracji świątecznych. Zawsze trzymałam dłużej, ale jakoś te Święta mnie do reszty przygniotły, wiec wole o nich szybko zapomnieć :crazy:
Majdaczku ja też już bym rozebrała choinkę, ale chyba poczekam na księciunia, bo ma przyjść w czwartek. Tak w ogóle pierwszy raz będę księciunia przyjmować na swoim nowym własnym mieszkanku ;-)

Ja to wogóle nie powinnam się napalać :confused: u mnie seksik był tylko 4/5/6/8.01 wtedy według śluzu i bólu owulacyjnego jajkowałam :)
Ale to mimo wszystko dosyć mało. (Chociaż z córą udało się przy seksiku tylko jednym w całym cyklu ;) )

Kamilove, ja w tym cyklu miałam seksik 2 razy w dni płodne, ale można uznać że raz bo ten pierwszy był z finiszem poza, do tego ten szczęśliwy traf był aż 2 dni przed ovu więc myślałam, że nie ma szans a jednak ;-)
Właśnie odpisuję Ci na maila ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Do góry