reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja to nawet i bym pewnie chętnie zrobiła :tak:
Ale boję się, że wynik nie będzie miarodajny. Mnie testy uwielbiały wychodzić tydzień po @. Tyle, że teraz nie ma możliwości późnego zaciążenia bo ostatnie przytulanki były 8.01 :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja to wogóle nie powinnam się napalać :confused: u mnie seksik był tylko 4/5/6/8.01 wtedy według śluzu i bólu owulacyjnego jajkowałam :)
Ale to mimo wszystko dosyć mało. (Chociaż z córą udało się przy seksiku tylko jednym w całym cyklu ;) )

Kopnijcie mnie dziewczyny w d.upe bo zaraz się głupio nakręce, a w niedziele będę wyła [emoji35] [emoji35] [emoji35]

A miałam na spokojnie podchodzić [emoji58] [emoji33]

Niedobrze mi. Zaparć ciąg dalszy, konkretnie mnie męczą. Marzę o spaniu, odpoczynku.

poloz sie i odpocznij :tak:

Ja to wogóle nie powinnam się napalać :confused: u mnie seksik był tylko 4/5/6/8.01 wtedy według śluzu i bólu owulacyjnego jajkowałam :)
Ale to mimo wszystko dosyć mało. (Chociaż z córą udało się przy seksiku tylko jednym w całym cyklu ;) )

no widzisz tobie udalo sie zajsc po jednym sexie a ja dosc czesto sie przytulam i nici z tego :zawstydzona/y:

Kamilove testuj w niedziele my sie tez nie mozemy doczekac twojego testu;).
Lux. Kup sobie śliwki suszone i zalej przygotowana woda i jak zmiękną wypij ta wodę po nich i zjedz śliwki albo zrob sobie kompot z suszu pyyycha:) napewno pomoze

Kopnijcie mnie dziewczyny w d.upe bo zaraz się głupio nakręce, a w niedziele będę wyła [emoji35] [emoji35] [emoji35]

A miałam na spokojnie podchodzić [emoji58] [emoji33]

tak zawsze jest im blizej testowania tym bardziej czlowiek przezywa :tak:

W weekendzik maz ma wolne i mam nadzieje ze tak intensywnie nie bede myslala o testowaniu :zawstydzona/y:

Kazda z nas jest zawiedziona jak widzi ten czerwony dywan pod soba.... Ja dzisiaj sie pociesze przy lampce czerwonego winka w towarzystwie znajomych albo mąż wroci z pracy zmęczony i bedzie winko i Tv tez ok;) a te tabsy od gina mam to Clomifen Ferring ne zapytałam co do cyklu bo lekarz nie mogl wyjsc z gabinetu a ta z recepcji pow tylko ze mam brac 4 dni od pon po 1 tabletce...

edyta01 a jak u ciebie objawy bo nie moge znalesc co pisalas na ten temat dzieje sie?

Edytka,

U nas nie ma częstego przytulania. Przeważnie działaliśmy od 10 do 22 dc co drugi dzień, a to i tak było dla nas męczące :mad: nie przepadam za tą formą rozrywek. Dla mnie seks to mus. No chyba, że mam sama ochotę co zdarza się raz na ruski rok ;(
Ale bobaska chcę mieć więc trzeba działać i nie marudzić :)

reklama
Kazda z nas jest zawiedziona jak widzi ten czerwony dywan pod soba.... Ja dzisiaj sie pociesze przy lampce czerwonego winka w towarzystwie znajomych albo mąż wroci z pracy zmęczony i bedzie winko i Tv tez ok;) a te tabsy od gina mam to Clomifen Ferring ne zapytałam co do cyklu bo lekarz nie mogl wyjsc z gabinetu a ta z recepcji pow tylko ze mam brac 4 dni od pon po 1 tabletce...

edyta01 a jak u ciebie objawy bo nie moge znalesc co pisalas na ten temat dzieje sie?

kochana masz racje napij sie winka tez tak zrobie jak mnie zaleje tzn moze nie bedzie to winko bo nie lubie ale tequile uwielbiam hihi

mnie wczesniej bolaly bardzo czyczki a teraz juz tak bardzo nie bola ,no i siusiu czesto robie ale to pewnie ma psychika tak dziala przed nadejsciem @ :sorry:

Do góry