nie musisz miec juz objawow takze spokojnie Ty masz na niedziele termin?Wy już macie objawy i wogóle, a ja nic i pewnie znów się nam nie udało
reklama
masz termin dwa dni po mnietermin mam na 22.01 jezeli cykl bedzie 28 dni osttnio mój cykl trwał 32 dni i srednia mi wychodzi ogólnie 28,4
Lilolo
Fanka BB :)
nie musisz miec juz objawow takze spokojnie Ty masz na niedziele termin?
Niby na poniedziałek (wtedy nową @ powinnam dostać)bo w niedziele będzie właśnie 28dc. Ale przyznam się, że właśnie umyśliłam sobie testowanko w nd. Ale to pewnie nie będzie miało sensu sama już nie wiem
nie narzekaj tylko czekaj na zrobienie testuNiby na poniedziałek bo w niedziele będzie właśnie 28dc. Ale przyznam się, że właśnie umyśliłam sobie testowanko w nd. Ale to pewnie nie będzie miało sensu sama już nie wiem
tylko meza na zajedzJa mam 3@ po lyzeczkowaniu.. Wychodzi ze mam cykle 28-27dniowe czekam na dni płodne być działać...
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Wy już macie objawy i wogóle, a ja nic i pewnie znów się nam nie udało
mnie bola piersi i jestem senna ,piersi moga bolec mnie bo sie @ zbliza a senna jestem pewnie przez ta porabana pogode wiec to zadne objawy dla mnie,takie objawy nie sa zwiastunem ciazy a ty kochana nie mozesz tak myslec bo przywolasz @ tak wiec glowa do gory