reklama
Lilolo
Fanka BB :)
U mnie w dwóch pierwszych ciazach test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej @ i ta kreska była cieniem cienia ledwo co to było widać. Po dwóch dniach kreski juz były wyraźne.siemka z ranka dziewczynki już niedługo następne się wezmą do testowanka, wszystkim życzę dwóch kreseczek a dziewczyny które już były w ciąży, powiedzcie czy szybko wam wyszła ta druga kreska? bo ja nigdy nie wiem ile czekać a kiedy już moge test wyrzucić i nie mieć złudzeń. Generalnie na moim teście pisze że po minucie można sprawdzać a po 5 min już test nie jest wiarygodny
Na te bladziochy czekałam po 4minuty, a na te wyraźne praktycznie nic jeszcze przed kontrolna mi się pojawiały
Z bliźniakami test wyszedł mi dzień po spodziewanej i był super wyraźny, ale beta była tego dnia na poziomie 3500
1985nelia2
a ja szperam w necie i szukam jakiegoś miłego sposobu powiedzenia swojej połówce o ciąży hehe może i świruje ale za tydzień testowanko a nie chciałabym tak poprostu mu powiedzieć " no już" tylko chcę żeby zapamiętał tą chwile nie w tym to może w następnym cyklu się to przyda. Staram się planować i być opanowana ale pewnie jak wiekszość dziewczyn wyskocze z łazienki z obsikanym testem i bede ryczeć
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a ja szperam w necie i szukam jakiegoś miłego sposobu powiedzenia swojej połówce o ciąży hehe może i świruje ale za tydzień testowanko a nie chciałabym tak poprostu mu powiedzieć " no już" tylko chcę żeby zapamiętał tą chwile nie w tym to może w następnym cyklu się to przyda. Staram się planować i być opanowana ale pewnie jak wiekszość dziewczyn wyskocze z łazienki z obsikanym testem i bede ryczeć
natalia moze kup male buciki i daj w prezencie albo podaruj mu test z zawiazana kokardka na tescie ;-)
ja mojemu powiedzalam jak byl w wannie ,pamietam jak dzis ,bylam w toalecie i siknelam na test od razu pokazala sie bordowa gruba krecha ,zaczelam krzyczec Tomi jestem w ciazy haha myslalam ze sie utopi
Lilolo
Ta z córką to ja się nie dziwię, że wyszła późno miałam sporo później ovu bo według terminu z om powinnam rodzic 17.03 a z usg wychodziło 27.03-01.04 wiec sporo różnica dlatego z tym testem tak wyszło.kamilove to pozno wyszly ci dwa pierwsze testy z pierwszym synem test robilam w dniu @ i test wyszedl a dwie kolejne ciaze byly z zaskoczenia wiec testy zrobilam pozniej,tydzien po terminie a kolejny w 8 tyg ciazy .
A w pierwszej ciąży ja brałam wtedy clo i miałam monitoring i wiedziałam że w 16dc była ovu, a w dniu spodziewanej @ jedna kreska. 2 dni później to samo. Odczekałam tydzień. Wróciłam wieczorem z pracy i zaczęły mnie bardzo drażnić zapachy. Zrobiłam test a tam blada krecha. To był 8.05 a 15 zaczęłam plamic potem krwawić i 23.05 juz było po ciąży. Bete wtedy miałam 40,2 ale nie byłam sprawdzić przyrostu juz potem.
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dziewczyny czy miałyscie jakies oznaki ciąży tydzien przed planowana @ ?
Kotek ja ze srednim mialam jeden objaw ktorego nie polaczyam z ciaza ,a mianowicie wypilam piwo i mnie zemdlilo ,myslalam ze piwo bylo felerne z tym ze wszyscy pili a tylko mi zaszkodzilo ale o ciazy nie pomyslalam a jednak to bylo to
kamilove bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Lilolo
Hihi ja swojemu przy pierwszej ciąży powiedziałam jak siedział przed kompem. Oplul się kawa bo przecież Wcześniejsze testy były negatywne
Przy drugiej testy robiliśmy razem ale mój nie dowierzal temu bladziochowi i mówił ze znów będzie jak poprzednio. Dopiero dwa dni później się ucieszył jak krecha były na fest
A teraz przy ostatniej napisałam smsa,
Przy drugiej testy robiliśmy razem ale mój nie dowierzal temu bladziochowi i mówił ze znów będzie jak poprzednio. Dopiero dwa dni później się ucieszył jak krecha były na fest
A teraz przy ostatniej napisałam smsa,