reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
siemka z ranka dziewczynki już niedługo następne się wezmą do testowanka, wszystkim życzę dwóch kreseczek :) a dziewczyny które już były w ciąży, powiedzcie czy szybko wam wyszła ta druga kreska? bo ja nigdy nie wiem ile czekać a kiedy już moge test wyrzucić i nie mieć złudzeń. Generalnie na moim teście pisze że po minucie można sprawdzać a po 5 min już test nie jest wiarygodny
U mnie w dwóch pierwszych ciazach test wyszedł dopiero tydzień po spodziewanej @ i ta kreska była cieniem cienia ledwo co to było widać. Po dwóch dniach kreski juz były wyraźne.

Na te bladziochy czekałam po 4minuty, a na te wyraźne praktycznie nic jeszcze przed kontrolna mi się pojawiały :tak:

Z bliźniakami test wyszedł mi dzień po spodziewanej i był super wyraźny, ale beta była tego dnia na poziomie 3500

Hej :)

czekam na wieści testujących :)

u mnie w dniu @ wyszedł negatywny, potem po paru dniach bladzioch czekałam na pewno dłużej niż minutę, bo po minucie nic nie było, kolejnego dnia wyszedł wyraźny i szybko.

kamilove to pozno wyszly ci dwa pierwsze testy z pierwszym synem test robilam w dniu @ i test wyszedl a dwie kolejne ciaze byly z zaskoczenia wiec testy zrobilam pozniej,tydzien po terminie a kolejny w 8 tyg ciazy .

a ja szperam w necie i szukam jakiegoś miłego sposobu powiedzenia swojej połówce o ciąży hehe może i świruje ale za tydzień testowanko a nie chciałabym tak poprostu mu powiedzieć " no już" tylko chcę żeby zapamiętał tą chwile:) nie w tym to może w następnym cyklu się to przyda. Staram się planować i być opanowana ale pewnie jak wiekszość dziewczyn wyskocze z łazienki z obsikanym testem i bede ryczeć :p

a ja szperam w necie i szukam jakiegoś miłego sposobu powiedzenia swojej połówce o ciąży hehe może i świruje ale za tydzień testowanko a nie chciałabym tak poprostu mu powiedzieć " no już" tylko chcę żeby zapamiętał tą chwile:) nie w tym to może w następnym cyklu się to przyda. Staram się planować i być opanowana ale pewnie jak wiekszość dziewczyn wyskocze z łazienki z obsikanym testem i bede ryczeć :p

natalia moze kup male buciki i daj w prezencie albo podaruj mu test z zawiazana kokardka na tescie ;-)

ja mojemu powiedzalam jak byl w wannie ,pamietam jak dzis ,bylam w toalecie i siknelam na test od razu pokazala sie bordowa gruba krecha ,zaczelam krzyczec Tomi jestem w ciazy haha myslalam ze sie utopi :-D

kamilove to pozno wyszly ci dwa pierwsze testy z pierwszym synem test robilam w dniu @ i test wyszedl a dwie kolejne ciaze byly z zaskoczenia wiec testy zrobilam pozniej,tydzien po terminie a kolejny w 8 tyg ciazy .
Ta z córką to ja się nie dziwię, że wyszła późno :tak: miałam sporo później ovu bo według terminu z om powinnam rodzic 17.03 a z usg wychodziło 27.03-01.04 wiec sporo różnica dlatego z tym testem tak wyszło.

A w pierwszej ciąży ja brałam wtedy clo i miałam monitoring i wiedziałam że w 16dc była ovu, a w dniu spodziewanej @ jedna kreska. 2 dni później to samo. Odczekałam tydzień. Wróciłam wieczorem z pracy i zaczęły mnie bardzo drażnić zapachy. Zrobiłam test a tam blada krecha. To był 8.05 a 15 zaczęłam plamic potem krwawić i 23.05 juz było po ciąży. Bete wtedy miałam 40,2 ale nie byłam sprawdzić przyrostu juz potem.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy miałyscie jakies oznaki ciąży tydzien przed planowana @ ?

Kotek ja ze srednim mialam jeden objaw ktorego nie polaczyam z ciaza ,a mianowicie wypilam piwo i mnie zemdlilo ,myslalam ze piwo bylo felerne z tym ze wszyscy pili a tylko mi zaszkodzilo ale o ciazy nie pomyslalam a jednak to bylo to

kamilove bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hihi ja swojemu przy pierwszej ciąży powiedziałam jak siedział przed kompem. Oplul się kawa bo przecież Wcześniejsze testy były negatywne;)

Przy drugiej testy robiliśmy razem ale mój nie dowierzal temu bladziochowi i mówił ze znów będzie jak poprzednio. Dopiero dwa dni później się ucieszył jak krecha były na fest :)

A teraz przy ostatniej napisałam smsa,

Do góry