reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

agnieszka no prosze juz zaczynaja sie dyskoteki ,dzieci nam dorastaja :-)

kotek ja generalnie wole jakas rzecz ktora mi posluzy od kwiatkow :tak:

w sobote starszaki jada do znajomych ,beda tam nocowac wiec pewnie z mezem zrobimy sobie romantyczny wieczor ,juz sie nie moge doczekac :-p

reklama
Edyta ma prawie 8 lat a przed dyskoteka myslalam ze padnie mowi ide sie kompac wykompal sie umyl zeby i ukladal wlosy hihi normalnie jak nastolatek
a ja wlasnie zaczelam sie zastanawiac juz nad pitami ciekawe kiedy przyjda nam bo by kaska sie przydala pewnie w lutym beda i musze znalesc ostatniego pita bo przez neta bede skladac

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny a ja dzisiaj jakiś słaby humorek. Maz mnie wkurzył mega jakoś się nie rozumiemy w ogóle nie wiem czy to ma dalej sens... ;(

A pit tez by się przydał , zawsze przypływ gotówki :)

jeszcze troszke i od dziewczyn sie nie odpedzi hihi ;-)
hihi czekaj bo jeszcze na tesciowa nie jestem gotowa :no::-D no ale juz w przedszkolu miał miłosci a teraz dziewczyny ble jak widzi w telewizji calujacych sie namietnie mowi a fu a potem wiem jak bedzie ;-) chociaz juz mi powiedzial ze jak bedzie mial zone i dwojke dzieci to sie wyprowadzi ale bedzie mnie odwiedzal i pytal sie czy bede dobra tesciowa jeju:szok: skad tym dzieciom sie to bierze przynosi ze szkoły rozne rzeczy
a powiem Wam ze jest taki niegrzeczny chłopiec w szkole ktory w czoraj przekupywal dzieci serem zdzieranym aby dogonili innego chłopca i go powalili na ziemie masakra

siemka z ranka dziewczynki już niedługo następne się wezmą do testowanka, wszystkim życzę dwóch kreseczek :) a dziewczyny które już były w ciąży, powiedzcie czy szybko wam wyszła ta druga kreska? bo ja nigdy nie wiem ile czekać a kiedy już moge test wyrzucić i nie mieć złudzeń. Generalnie na moim teście pisze że po minucie można sprawdzać a po 5 min już test nie jest wiarygodny

siemka z ranka dziewczynki już niedługo następne się wezmą do testowanka, wszystkim życzę dwóch kreseczek :) a dziewczyny które już były w ciąży, powiedzcie czy szybko wam wyszła ta druga kreska? bo ja nigdy nie wiem ile czekać a kiedy już moge test wyrzucić i nie mieć złudzeń. Generalnie na moim teście pisze że po minucie można sprawdzać a po 5 min już test nie jest wiarygodny
z Matim mi szybko wyszła jak sie zaczela kontrolna pojawiac to i ta mam go do dzisiaj i nadal tam widnieje ta druga czasem sobie wspominam ach co to za chwila była:tak:

Agnieszka mój też mi takimi tekstami rzuca ze się zastanawiam co będzie potem ;)
Ma 6.5 roku i tez ostatnio gadał o żonie ze jak będzie ja miał i będzie ja kochał bardziej niż mamę tzn inaczej l. I będzie miał dzieci ale na obiadki będzie przychodził i czasami nam podrzuca dzieci żeby gdzieś wyskoczyć :)
Cz ja jak miałam tyle lat tez miałam takie plany ciekawe ;)

Agnieszka mój też mi takimi tekstami rzuca ze się zastanawiam co będzie potem ;)
Ma 6.5 roku i tez ostatnio gadał o żonie ze jak będzie ja miał i będzie ja kochał bardziej niż mamę tzn inaczej l. I będzie miał dzieci ale na obiadki będzie przychodził i czasami nam podrzuca dzieci żeby gdzieś wyskoczyć :)
Cz ja jak miałam tyle lat tez miałam takie plany ciekawe ;)
ale my dziewczyny jestesmy to owszem ale u chłopców hihi ja nie wiem niedawno od ziemi wyrosli a teksty jak u faceta plany niezle maja:-D

reklama
moj sredni to mowi ze ze mna zostanie ,on taki bardzo uczuciowy jest (przylepa mamusi) :-p

natalia jesli jest napisane ze po 5 min jest niewazny to tak jest bo w niektorych testach kreska ewaporacyjna moze sie pojawic w polu testowym i tym samym dac falszywy wynik ;-)

Do góry