reklama
Ewel lekarz mi zalecił brać go 2 razy dziennie po jednej saszetce, ale to jest suplement diety a ja nie wierze w działanie suplementów dlatego nie brałam. Jak już bym się zdecydowała to na jego odpowiednik Inofem. Możesz go kupić na allegro już 70zł z przesyłką za 60 saszetek więc się opłaca , tu masz link INOFEM 60saszetek DLA KOBIET PLANUJĄCYCH CIĄŻE HIT (4995006804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sama się zastanawiam ale nie wiem czy jest sens
Miałam iść w piątek do gina ale przyjmuje tylko rano a ja nie mam jak się wtedy wybrać , więc umawiam się na następny wtorek
Miałam iść w piątek do gina ale przyjmuje tylko rano a ja nie mam jak się wtedy wybrać , więc umawiam się na następny wtorek
Witam kobitki! Dzis 22 dc i nie mam żadnych objawów co by zwiastowały ciążę :/ no ale nic zaczekam do przyszłego weekendy jeżeli @ nie przyjdzie to wtedy będe testowała. W wczoraj przyszła bielizna która mi męzus wybrał i zamówił jest idealna, więc jak mąz mnie w niej obejżał to zamówił jeszce dwa komplety kochany jest Niewiem czy tak szybko uda mi sie zajśc w ciąze bo w listopadzie u ginekologa wyszło ze mam jakąś narośl przy wejściu do macicy miałam robiona biopsję mega bolało ale na szczęscie wszystko ok.mKtos miał dzisiaj testować prawda?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witam sie i ja
Lux to pewnie malo bedziesz zagladac do nas bo czasu brak
kotek mi maz tez ostatnio kupil dwa komplety bielizny tzn jesli mozna to bilelizna nazwac ,duzo koronki ,sznurkow hihi trzeba sobie zycie urozmaicac
kotek -pkati miala testowac a wiec czekamy na wiesci
Lux to pewnie malo bedziesz zagladac do nas bo czasu brak
kotek mi maz tez ostatnio kupil dwa komplety bielizny tzn jesli mozna to bilelizna nazwac ,duzo koronki ,sznurkow hihi trzeba sobie zycie urozmaicac
kotek -pkati miala testowac a wiec czekamy na wiesci
agnieszkak2
Fanka BB :)
hejka Kochane:-) mojego nie ma troche mi smutno bo on w karakowie a ja tu
i znów Was nie nadrobie wczoraj mój synek miał dyskoteke w szkole na duzej sali gimnastycznej
trzymam &&&&&&&&& za testujace
u mnie testowania nie bedzie ja tak czuje minelismy chyba owulke jednak takze czekam na @ i kupuje wiesiolka bo w tym miesiacu mialam mniej sluzu byl chwile ten ciagnacy ale wieczorem juz go nie bylo niestetyzreszta moj miał stresa przed wyjazdem
i znów Was nie nadrobie wczoraj mój synek miał dyskoteke w szkole na duzej sali gimnastycznej
trzymam &&&&&&&&& za testujace
u mnie testowania nie bedzie ja tak czuje minelismy chyba owulke jednak takze czekam na @ i kupuje wiesiolka bo w tym miesiacu mialam mniej sluzu byl chwile ten ciagnacy ale wieczorem juz go nie bylo niestetyzreszta moj miał stresa przed wyjazdem
reklama
Jeden komplet przyszedł juz w grudniu i oczywiście majtki to były stringi a przy drugim komplecie nie spojżał dokładnie i przyszły figi i był zasmucony hehehe, mąż uważa że trzeba nosic komplet a nie majtki i stanik z innej parafii wczesniej mu to nie robiło, starzeje sie ale fajnie mówi ze woi kupic mi bieliznę niż kwiatki
pkati trzymam kciuki za II kreseczki
pkati trzymam kciuki za II kreseczki