reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel lekarz mi zalecił brać go 2 razy dziennie po jednej saszetce, ale to jest suplement diety a ja nie wierze w działanie suplementów dlatego nie brałam. Jak już bym się zdecydowała to na jego odpowiednik Inofem. Możesz go kupić na allegro już 70zł z przesyłką za 60 saszetek więc się opłaca , tu masz link INOFEM 60saszetek DLA KOBIET PLANUJĄCYCH CIĄŻE HIT (4995006804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. sama się zastanawiam ale nie wiem czy jest sens

Miałam iść w piątek do gina ale przyjmuje tylko rano a ja nie mam jak się wtedy wybrać , więc umawiam się na następny wtorek

Witam kobitki! Dzis 22 dc i nie mam żadnych objawów co by zwiastowały ciążę :/ no ale nic zaczekam do przyszłego weekendy jeżeli @ nie przyjdzie to wtedy będe testowała. W wczoraj przyszła bielizna która mi męzus wybrał i zamówił jest idealna, więc jak mąz mnie w niej obejżał to zamówił jeszce dwa komplety :D kochany jest :) Niewiem czy tak szybko uda mi sie zajśc w ciąze bo w listopadzie u ginekologa wyszło ze mam jakąś narośl przy wejściu do macicy miałam robiona biopsję mega bolało ale na szczęscie wszystko ok.mKtos miał dzisiaj testować prawda?

Witam sie i ja

Lux to pewnie malo bedziesz zagladac do nas bo czasu brak

kotek mi maz tez ostatnio kupil dwa komplety bielizny tzn jesli mozna to bilelizna nazwac ,duzo koronki ,sznurkow hihi trzeba sobie zycie urozmaicac :-p

kotek -pkati miala testowac a wiec czekamy na wiesci

hejka Kochane:-) mojego nie ma troche mi smutno bo on w karakowie a ja tu
i znów Was nie nadrobie wczoraj mój synek miał dyskoteke w szkole na duzej sali gimnastycznej:tak:
trzymam &&&&&&&&& za testujace
u mnie testowania nie bedzie ja tak czuje minelismy chyba owulke jednak takze czekam na @ i kupuje wiesiolka bo w tym miesiacu mialam mniej sluzu byl chwile ten ciagnacy ale wieczorem juz go nie bylo niestety:zawstydzona/y:zreszta moj miał stresa przed wyjazdem

reklama
Jeden komplet przyszedł juz w grudniu i oczywiście majtki to były stringi a przy drugim komplecie nie spojżał dokładnie i przyszły figi i był zasmucony hehehe, mąż uważa że trzeba nosic komplet a nie majtki i stanik z innej parafii :) wczesniej mu to nie robiło, starzeje sie :p ale fajnie mówi ze woi kupic mi bieliznę niż kwiatki :)
pkati trzymam kciuki za II kreseczki :)

Do góry