reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kamilove więc to kolejny przykład tego że lekarze się mylą..natura nasza działa jak chce...)
Dokładnie. I czasem mimo wszystko Lekarza powinien słuchać pacjenta. A nie wychodzic z założenia, że on wie najlepiej a pacjent to idiota
Racja...też tak myślę ja dziś zasugerowalam mojej doktorce kwestie progesteronu zapytała czy miałam niski a ja że no nie wiem bo nikt tego nie sprawdzał... W ciąży gdy poronilam chodziłam do kogoś innego. Na co ona dobrze wypisze pani skierowanie ale kazała zrobić 7 dni przed@ dziewczyny nie które mówią że się robi 7 dni przed owu.... Już sama nie wiem
Lilolo
Racja...też tak myślę ja dziś zasugerowalam mojej doktorce kwestie progesteronu zapytała czy miałam niski a ja że no nie wiem bo nikt tego nie sprawdzał... W ciąży gdy poronilam chodziłam do kogoś innego. Na co ona dobrze wypisze pani skierowanie ale kazała zrobić 7 dni przed@ dziewczyny nie które mówią że się robi 7 dni przed owu.... Już sama nie wiem
U mnie gin mówił ze siedem dni po ovu czyli 7 przed @ tak jak gin Ci mówiła
Lady Agnes
ewel ja pamiętam że robiłam progesteron w 21 dniu cyklu (cykle miałam 27dniowe) więc raczej tak jak mówi kamilove
Lady Agnes
A co jak się jest w ciąży.... Wtedy już nie ważne kiedy się zrobi ten progesteron4?
A właśnie - wie ktoś może???
reklama
Lilolo
A co jak się jest w ciąży.... Wtedy już nie ważne kiedy się zrobi ten progesteron4?
Na 7 dni przed @ nie jesteś w stanie wiedzieć czy jesteś w ciąży. Ale gdybyś dajmy na to była już po teście są dwie kreski to nie ma znaczenia kiedy progesteron zrobisz
Najlepiej w przypadku wszelkich plamienia itd lecieć odrazu z beta go zrobić.