reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove no niestety oni myślą że to tylko decyzje dla nas one wierzą się z emocjami i uczuciami w końcu to my musimy przez cały cykl pilnować wszystkiego a oni co wejdą wyjdą i tyle ich wkładu chyba dlatego podchodzą do tego tak lajtowo/ Co do dywaniku to dziękuje po 16h dziergania nawet jestem zadowolona heh ręce to nawet nie wspomnę heh

reklama
Test nie bedzie potrzebny... bol brzucha pojawil sie a wraz z nim @. Jestem zalamana. Nie dosc ze po hsg duzooo wieksze szanse na zajscie w ciaze to nam pomimo uprawiania seksu co 2-3dni caly miesiac sie nie udalo. Wiec ja sie pytam co jest ku*wa grane. Ja juz tego nie rozumiem. Siedze w pracy powstrzymujac lzy w oczach i umieram z bolu juz wzielam ketanol. :(

Loli jak Ty to robisz??!! Ja też tak chcę! :szok:

Dziewczyny faceci tak już mają... mój też tak trochę chce, trochę nie :p Jemu by jedno wystarczyło, ale jakoś to przedyskutowaliśmy. Mam nadzieję, że nie będzie potem "sama tego chciałaś.." jak mnie dzieci wkurzą, bo wiadomo, że każdy ma czasem dość.

Test nie bedzie potrzebny... bol brzucha pojawil sie a wraz z nim @. Jestem zalamana. Nie dosc ze po hsg duzooo wieksze szanse na zajscie w ciaze to nam pomimo uprawiania seksu co 2-3dni caly miesiac sie nie udalo. Wiec ja sie pytam co jest ku*wa grane. Ja juz tego nie rozumiem. Siedze w pracy powstrzymujac lzy w oczach i umieram z bolu juz wzielam ketanol. :(
Przykro mi :( kurcze, no!!!

Karla mam to samo ;/ a miałam myśli ze może. .. widać trzeba wrzucić na luz. Poza tym myślę czy nie odłożyć tego na za jakiś czas . Ale chyba nigdy czas dobru nie będzie. Zaraz koniec studiów, do pracy a w pracy nie będę chciała odchodzić od razu . Szkolenia itd .. kiepsko to wygląda. ..

Karla mam to samo ;/ a miałam myśli ze może. .. widać trzeba wrzucić na luz. Poza tym myślę czy nie odłożyć tego na za jakiś czas . Ale chyba nigdy czas dobru nie będzie. Zaraz koniec studiów, do pracy a w pracy nie będę chciała odchodzić od razu . Szkolenia itd .. kiepsko to wygląda. ..
a moze gdy sie zajmiesz praca to sie uda :) ja tak mialam w pierwszej ciazy :)

Może :)
Pogadam z mężem dzisiaj,może dam sobie miesiąc jak nuc z tego nie wyjdzie to odlozyny 2 smyka na za jakiś czas. Ciekaee czy się zgodzi heh
tylko ciekawe na "jaki czas"....
Musze to przemyśleć :)

reklama
Yes przykro mi ze twoj tak podchodz do tego wszystkiego,niestety faceci nas nigdy nie zrozumieja :no:

ewel bardzo sie ciesze ze mozecie zaczac staranka :-)

Loli ale ty zdolniacha jestes ,piekny ten dywanik :tak:

Kamilove nie musicie sie starac tylko przytulac sie kiedy macie ochotke,wiesz bez chodzenia do lekarza i nastawiania sie na ciaze,wtedy szybko sie zachodzi :-D

my juz po spacerku ,spotkalam sasiadke portugalke z mojego bloku ,co roku chodzi w ciazy ,ma juz dwie corki a teraz znowu w ciazy jeszcze troche urodzi bo brzuch juz ma spory ...kurcze dlaczego ja nie moge zajsc :-(

karla przytulam

Do góry