reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
to tak jak moje cykle, też mam ześwirowane, ostatnio najczęściej tak ok 30-32 dniowe ale miewam i 26 i 45 więc loteria, nawet nie wiem kiedy testować bo licząc od 23.12 - 28dni to już 20.01. powinnam zatestować ale dałam sobie zapas, dlatego na pierwszej stronie podałam 23.01 jako datę następnej miesiączki

Karla współczuję i wiem co czujesz, tulę Cię mocno!! Czy możesz mi napisać o tym badaniu Hsg bo mnie też to czeka :-(

Kochana ja samo badanie dosc zle znoslam bo wylam z bolu. Samo badanie trwa ok. 5 minut. Wiec nie jest zle. Bedzie dobrze zobaczysz. Jak masz jakies pytania jeszcze to pytaj

Edyta, książkowe to miałam przed ciąża. Teraz mi się trochę rozwalily. Zdarzają się opóźnienia lub @ przychodzi wcześniej. Ale z reguły jest co 28 dni.

ja juz posmazylam kotlety a teraz czekam na chlopakow ,maly juz je obiadek a ja zjem z mezem

natalia to ty tez czasami masz pokrecone cykle

Yes przykro mi ze twoj tak podchodz do tego wszystkiego,niestety faceci nas nigdy nie zrozumieja :no:

ewel bardzo sie ciesze ze mozecie zaczac staranka :-)

Loli ale ty zdolniacha jestes ,piekny ten dywanik :tak:

Kamilove nie musicie sie starac tylko przytulac sie kiedy macie ochotke,wiesz bez chodzenia do lekarza i nastawiania sie na ciaze,wtedy szybko sie zachodzi :-D

my juz po spacerku ,spotkalam sasiadke portugalke z mojego bloku ,co roku chodzi w ciazy ,ma juz dwie corki a teraz znowu w ciazy jeszcze troche urodzi bo brzuch juz ma spory ...kurcze dlaczego ja nie moge zajsc :-(

karla przytulam

No właśnie też o tym myślałam, ale znów jak już zaczniemy się brać za wymianę sprzętów i te komodę itd. To wolałabym to zakończyć i trochę kasy odłożyć by spokojnie w ciąży, a potem we czwórkę nam się żyło, a nie szarpanie z kasą. U nas tylko Ł pracuje i mieszkamy na wynajętym więc jak decyzja o ciąży to reszta odchodzi na bliźej nieokreślone "w przyszłości" a jak wymiany, remonty itd to ciąża po :)

Karla,

Być może u ciebie są problemem niepękające jajeczka?? A twój mąż miał badania robione?
Przykro mi bardzo. Tulę Cię mocno. Ale wierzę, że już niedługo wam się uda.

Pisałyście też o cyklach. Żadna na pewno nie ma tak ich pogmeranych jak ja :|
Potrafiłam @ nie mieć rok, albo 9msc, 6msc :confused::mad:
To dopiero poje...ba..ne cykle :o

reklama
anulka przykro mi, wpisze Twój termin i oby to był ostatni termin @ (przynajmniej na jakiś czas).

ewel super wieści, powodzenia :tak:

LoliPoli piękny :-)

karla przykro mi, tule Cie mocno. Jak dojdziesz do siebie, to podaj termin następnej.

Do góry