reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
23 grudnia, cykle mam z reguly 28-dniowe
Dlugosc cyklu masz ksiazkowy :-)
maran-atha
Fanka BB :)
Mnie to moje wykresy juz tyle razy oszukaly, ze ja robie teraz w dniu @ lub jak sie bedzie opozniac
1985nelia2
to tak jak moje cykle, też mam ześwirowane, ostatnio najczęściej tak ok 30-32 dniowe ale miewam i 26 i 45 więc loteria, nawet nie wiem kiedy testować bo licząc od 23.12 - 28dni to już 20.01. powinnam zatestować ale dałam sobie zapas, dlatego na pierwszej stronie podałam 23.01 jako datę następnej miesiączki
Karla współczuję i wiem co czujesz, tulę Cię mocno!! Czy możesz mi napisać o tym badaniu Hsg bo mnie też to czeka :-(
Kochana ja samo badanie dosc zle znoslam bo wylam z bolu. Samo badanie trwa ok. 5 minut. Wiec nie jest zle. Bedzie dobrze zobaczysz. Jak masz jakies pytania jeszcze to pytaj
Lilolo
Yes przykro mi ze twoj tak podchodz do tego wszystkiego,niestety faceci nas nigdy nie zrozumieja
ewel bardzo sie ciesze ze mozecie zaczac staranka :-)
Loli ale ty zdolniacha jestes ,piekny ten dywanik
Kamilove nie musicie sie starac tylko przytulac sie kiedy macie ochotke,wiesz bez chodzenia do lekarza i nastawiania sie na ciaze,wtedy szybko sie zachodzi
my juz po spacerku ,spotkalam sasiadke portugalke z mojego bloku ,co roku chodzi w ciazy ,ma juz dwie corki a teraz znowu w ciazy jeszcze troche urodzi bo brzuch juz ma spory ...kurcze dlaczego ja nie moge zajsc :-(
karla przytulam
No właśnie też o tym myślałam, ale znów jak już zaczniemy się brać za wymianę sprzętów i te komodę itd. To wolałabym to zakończyć i trochę kasy odłożyć by spokojnie w ciąży, a potem we czwórkę nam się żyło, a nie szarpanie z kasą. U nas tylko Ł pracuje i mieszkamy na wynajętym więc jak decyzja o ciąży to reszta odchodzi na bliźej nieokreślone "w przyszłości" a jak wymiany, remonty itd to ciąża po
Karla,
Być może u ciebie są problemem niepękające jajeczka?? A twój mąż miał badania robione?
Przykro mi bardzo. Tulę Cię mocno. Ale wierzę, że już niedługo wam się uda.
Pisałyście też o cyklach. Żadna na pewno nie ma tak ich pogmeranych jak ja :|
Potrafiłam @ nie mieć rok, albo 9msc, 6msc
To dopiero poje...ba..ne cykle
reklama
majdaczek14
anulka przykro mi, wpisze Twój termin i oby to był ostatni termin @ (przynajmniej na jakiś czas).
ewel super wieści, powodzenia
LoliPoli piękny :-)
karla przykro mi, tule Cie mocno. Jak dojdziesz do siebie, to podaj termin następnej.
ewel super wieści, powodzenia
LoliPoli piękny :-)
karla przykro mi, tule Cie mocno. Jak dojdziesz do siebie, to podaj termin następnej.