reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

anulka oby nastepna nie przyszla

Lux to jutro szybko ci czas zleci ,na miescie zawsze szybciej czas plynie

karla oby to nie znak zblizajacej sie @ :zawstydzona/y:

reklama
majdaczek do pozniej i nie stresuj sie tak,olej drukarke :-p

kamilove przez neta kupuje tylko testy hihi inne elektroniczne rzeczy pierwsze co to musze dotknac,pomiziac itp :-D
Ja już dawno tego tableta wymacałam :D
My zwykle najpierw oglądamy w sklepie stacjonarnym, a potem na internecie kupujemy. Chyba, że stacjonarnie taniej :tak:

Lux,

Przypływ gotówki jakiś będzie. A to zawsze jest fajne :)

Lux troche to meczace ale dasz rade ;-)

Kamilove acha czyli juz wymacane bylo :-p bo niektorzy od razu kupuja w necie ,uprzednio nie ogladajac towaru w sklepie a jakiego sobie kupilas ?

Pkati czapeczki nie moje ale te z bąblem robiłam jak byś zobaczyła ile tego przerobiłam to zawrotów byś dostała hehe ale bez problemu mogę robić :D:D

Dywan już prawie gotowy jeszcze tylko zostało wykończyć brzeg :rofl::rofl:

Loli widze ze dywanik juz na wykonczeniu ,jestem ciekawa efektu :-)

z checia bym juz testowala ale wiem ze to bez sensu bo za wczesnie jest :rofl:

ide wywiesic pranie i uciekam z malym na spacerek ,do pozniej papa

Witam kochane, ja by zadać szybkie pytanko. Miałam cykle dość regularne ~30 dni, natomiast ostatnie 5 mscy najkrótszy 28, a najdłuższy 38.

Niech któraś sprowadzi mnie na ziemię i powie, że w 21 dc jest zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy.
I czy w ciąży zawsze w 2 połowie cyklu tempka rośnie?

Przepraszam, że tak wpadam z zapytaniem, ale potrzeba mi kopniaka na rozbudzenie. Z góry dziękuję, buziaki i powodzonka dla wszystkich starających się!

Witam z pracy!

Piszecie że mało piszę... to zaraz się rozpiszę :-D
Jestem wkurzona na męża. Powiedziałam mu dziś rano że w piątek wybieram się do ginekologa. Mówię mu że jak okaże się że jestem jednak drożna to już nie wiem co się dzieje , dlaczego nam się nie udaje. A on stwierdził że nie będziemy robić nic na siłę, że tak ma być i zapytał czy chce adoptować dziecko????!!! Szczęka mi opadła. Mówię mu że ja robię co tylko mogę , sprawdziłam tarczycę , doprowadziłam ją do ładu, chociaż nie było źle , latam do ginekologa, brałam leki, robiłam monitoringi. Teraz wybieram się na to badanie, które nie należy do przyjemnych. Tak mu zależy a zachowuje się jakby nie zależało. Prosiłam go żeby się może i on zbadał, oczywiście obraża się. Dlatego nie wiem jak mam z nim już rozmawiać. Postanowiłam że nie będę już wspominała o dziecku. Ten cykl uważam już za stracony, bo nie mam zamiaru się przed nim poniżać. Ja i tak z tego całego sexu nie mam nawet grama przyjemności. Poczekam jak on się zachowa , nie powinien tak ze mną rozmawiać :no::-(

reklama
Yesenia kopara mi opadła jak przeczytałam, zachował się jak egoista. Przez chwilę przemknęła mi myśl że może on wie że z nim coś nie tak i dlatego adopcje proponuje. No kurcze to ty możesz się męczyć po lekarzach latać a on tak się zachowuje. Pomijając męską dumę mógł pomyśleć jak o tym marzysz i pragniesz dzidziusia, pójść się przebadać dla ciebie. Ale faceci tacy są to tchórzostwo lepiej powiedzieć że z tobą coś nie tak niż iść sprawdzić czy to po jego stronie nie ma winy. no bo jak......

Ja też się na mojego wkurzyłam dzwoni do mnie teraz że przemyślał sprawę i woli poczekać z dzidziusiem jak już skończymy budowę i będziemy na nowym . Nosz kurde co za hu.....j bo on przemyślał a ja to co gów......no do gadania już mam to ja mam być w ciąży nie spać po nocach płakać z bólu a nie on :angry::wściekła/y::no::realmad::hmm:

Ehh skończyłam dywan jak zrobię zdjęcie to wrzucę :-(

Do góry