reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Yes przykro mi ze twoj tak podchodz do tego wszystkiego,niestety faceci nas nigdy nie zrozumieja :no:

ewel bardzo sie ciesze ze mozecie zaczac staranka :-)

Loli ale ty zdolniacha jestes ,piekny ten dywanik :tak:

Kamilove nie musicie sie starac tylko przytulac sie kiedy macie ochotke,wiesz bez chodzenia do lekarza i nastawiania sie na ciaze,wtedy szybko sie zachodzi :-D

my juz po spacerku ,spotkalam sasiadke portugalke z mojego bloku ,co roku chodzi w ciazy ,ma juz dwie corki a teraz znowu w ciazy jeszcze troche urodzi bo brzuch juz ma spory ...kurcze dlaczego ja nie moge zajsc :-(

karla przytulam
Edyta glowka do gory, niedlugo ona ci pozazdrosci i powie, ah jak fajnie, Edytka jaki masz duzy brzuszek ;)

Lux dzieki za pocieszenie ,obys miala racje ;-)
A kiedy testujesz we wtorek czy wczesniej ?
ja dzisiaj dokupilam 3 testy hihi tak w razie czego :-p

W dzień testuj.... Na pewno już będzie wiadomo;)) chyba że wolisz żyć w niepewności he

ja wlasnie boje sie rozczarowania gdy w dniu spodziewanej wyjdzie negatyw

z tego co wchodzilam na enpr niektorych dziewczyn to nawet jak byly w ciazy to testy w dniu @ im wychodzily negatywne a po dwoch dniach okazywalo sie ze w ciazy sa,czasami owu sie przesunie albo zagniezdzenie i wtedy takie cyrki sa :-p
Ja tez sie boje rozczarowania ale coz lepiej wiedziec wczesniej niz zyc w niepewnosci ;-)

reklama
Do góry