moze gdy odlozycie starania i tak nie bedziecie o tym myslec ta nagle zauwazysz brak @ i bedzie niespodziankaMoże
Pogadam z mężem dzisiaj,może dam sobie miesiąc jak nuc z tego nie wyjdzie to odlozyny 2 smyka na za jakiś czas. Ciekaee czy się zgodzi heh
tylko ciekawe na "jaki czas"....
Musze to przemyśleć
reklama
Edyta glowka do gory, niedlugo ona ci pozazdrosci i powie, ah jak fajnie, Edytka jaki masz duzy brzuszekYes przykro mi ze twoj tak podchodz do tego wszystkiego,niestety faceci nas nigdy nie zrozumieja
ewel bardzo sie ciesze ze mozecie zaczac staranka :-)
Loli ale ty zdolniacha jestes ,piekny ten dywanik
Kamilove nie musicie sie starac tylko przytulac sie kiedy macie ochotke,wiesz bez chodzenia do lekarza i nastawiania sie na ciaze,wtedy szybko sie zachodzi
my juz po spacerku ,spotkalam sasiadke portugalke z mojego bloku ,co roku chodzi w ciazy ,ma juz dwie corki a teraz znowu w ciazy jeszcze troche urodzi bo brzuch juz ma spory ...kurcze dlaczego ja nie moge zajsc :-(
karla przytulam
nie wiem czy testowac w dzien @ czy czekac az sie spozni i wtedyLux dzieki za pocieszenie ,obys miala racje ;-)
A kiedy testujesz we wtorek czy wczesniej ?
ja dzisiaj dokupilam 3 testy hihi tak w razie czego
edyta01
Czekamy na czwarty cud
nie wiem czy testowac w dzien @ czy czekac az sie spozni i wtedy
ja to chyba dzien przed albo w dzien spodziewanej @ ,to jeszcze tyle dni a ja sie juz doczekac nie moge ,uwielbiam ta adrenalinke przy testowaniu
edyta01
Czekamy na czwarty cud
W dzień testuj.... Na pewno już będzie wiadomo) chyba że wolisz żyć w niepewności he
ja wlasnie boje sie rozczarowania gdy w dniu spodziewanej wyjdzie negatyw
z tego co wchodzilam na enpr niektorych dziewczyn to nawet jak byly w ciazy to testy w dniu @ im wychodzily negatywne a po dwoch dniach okazywalo sie ze w ciazy sa,czasami owu sie przesunie albo zagniezdzenie i wtedy takie cyrki sa
Ja tez sie boje rozczarowania ale coz lepiej wiedziec wczesniej niz zyc w niepewnosci ;-)
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
tez temu ja chyba wole poczekac do 29 dc i zoabczyc co sie dzieje
a ktorego mialas ostatnia @ ? bo ja 20.12 moje cykle zazwyczaj sa 30-32 dniowe ,chociaz czasami zdarza sie ze mam 28 lub 46 dniowy cykl ale bo bardzo rzadko