reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Natka90 nie nakręcaj się. Im będziesz się bardziej stresować tym będzie gorzej i dla Ciebie i dla dziecka. Test który zrobiłaś nie jest z pierwszego moczu więc nie schizuj. Połóż się odpocznij i zrelaksuj się jak możesz no i obserwuj się cały czas.

Natka kochana kciuki...
Brazowe plamienia nie zawsze oznaczaja cos zlego...ja plamilam ponad tydzien na brazowo wlasnie a dzidzia podobno rozwija sie pieknie.

Mnie lekarz wczoraj kazal poczekac az mocz bedzie wygladal jak woda (jak najbardziej rozcienczony ) i zrobic test...ale u Ciebie jest wczesniej sporo niz u mnie pewnie dlatego blady jak nie z pierwszego moczu
Nie mialabys teraz terminu @? Wtedy czasem sa plamienia

Ostatnia edycja:
bylismy na meczu, bo moj gral, wjechalismy tez na waniliowe shake'ki, teraz ogarniamy dom i idziemy na spacerek
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

U mnie dziś 32dc okresu brak tylko miałam te plamienia w czwartek. W środku też czysciutko i jest wilgotno nie to że sucho jak orzeł @zobaxzymy

Natka. Lez spokojnie. Nie mecz sie.

Lux ja na obiad chyba do maca skocze. Bo zanim z moim coś ugotujemy to będzie 9.

Kotek jak test?

Ja mam teraz 2 dni wolnego. Potem wracam na zadupie wielkie (czyt. sklep na koncu swiata) Ale przynajmniej na przeciw mojego R będę ;)

reklama
No no Kotek to testuj jutro!
Cytrynka hehe zadupie wielkie ;) my jutro zamiast onbadu grilla chyba bo dzisiaj ktos blisko robi I mi az slinka cieknie.
Lux niedziela pelna wrazeń widze ;> dopingowalas swojeho mena?
Kasik na czym szalałaś w wesolym miastecZku?

Do góry