reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj piękne słońce ale żadnych planów wypadowych. Ostatnie dni nauki i trzeba je na maksa wykorzystać :)
Ka miałam czas ze piłam mnóstwo kawy dziennie nic oprócz niej nie piłam. I miałam rozregulowany okres, skurcze, drgania mięśni. Odstawiłam trochę kawę, pije teraz tak 3 dziennie, biorę magnez juz któryś miesiąc i jest dużo lepiej.
Co do urlopów to mój M ma podobnie w zeszłym roku nie pojechał z nami na wakacje co się okazało tydzień przed bo mu szef cofnął urlop. W tym roku miał obiecany tydzień. Mam nadzieje ze nic się nie zmieni a zostało do urlopu troszkę ponad dwa tygodnie.

Olcia gratulacje super wieści .

reklama
Niby na lipiec zrobila mi bardziej ulgowy grafik.. bez 12 stek. Zobaczymy czy w ogole dam rade ;) póki co szykuje sie do pracy, dzis 10 godzin. Milego dnia kochane :)

Trzymaj sie Olcia! Ale jakby bylo gorzej i coraz bardziej brzuch bolał tona Twoim miejscu nie patrzyłabym na prace.. rozumiem, ze szefowa jest w trudnej sytuacji bo to sezon urlopowy ale niech i ona zrozumie Twoją sytuacje.

Olcia pierwszy trymestr jest ciezki i trzeba jednak bardziej uwazac szczegolnie jak masz bole , praca praca ale no ja bym sie bala ze dla czyjegos interwsumja ryzykuje zyciem upragnionego dziecka

Olcia wspaniale że wam się już udało :-)
I serio tak jak dziewczyny mowią,skoro Cię boli i bierzesz dupka to bez sensu pracować bo ktoś prosi. A jak sie coś stanie (odpukać) to bedziesz miala wyrzuty sumienia. Nie ma ludzi niezastąpionych, wiadomo milo jest sie czuć potrzebnym i docenionym ale absolutnie nie w tym stanie.

hej laski, ja niedawno wstalam, biore sie za obiad, bedzie mintaj zapiekany w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczana i surowka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
pogoda u nas targiczna​

reklama
Do góry