reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Spie, jem i odpoczywan a moj wogol mnie biega. Brzuch mnie boli, ale plamic przestalam.

Tak jak pisalam wczesniej zostaje mi tylko czekac.

Lux obiecalam, ze wrzuce foto testu a wiec prosze... 20150628_203357.jpg

Załączniki

• 20150628_203357.jpg
    20150628_203357.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Natka trzymam kciuki! Ja tez plamilam w ciazy, dostalam luteine, po jakims czasie przeszlo i teraz mam corcie :) lec do lekarza dostaniesz tabletki, polezysz i bedzie dobrze.

A ja @ dostalam wiec zaczynam kolejny cykl staran.

Siasia ja na luteine nawet nie ma co liczyc. W Irlandii nikt sie ciaza do 12tyg nie interesuje. Bog daje, bog zabiera. Takie maja podejscie!!!

Ja w poprzedniej ciazy krwawilam to nikogo to nie interesowalo. Jedyna odp bylo prosze czekac i tyle. Odsylana bylam od lekarza pierwszego kontaktu na scan i tak az do 10tyg. Jak pojechalam na scan to mi powiedzieli, ze dziecku sercw nie bije i przestalo jakos tydzien przed scanem. Takze nie mam co tu na lekarzy liczyc. A do Pl nie mam jak leciec.

Lux narazie nie plamie. Zobaczymy co dalej bedzie.

Ja do mojego na mecze tez chodzilam ;). Przeprowadzilismy sie i przestal grac, bo tutaj druzyny nie ma.

Ostatnia edycja:
Ollcia przepraszam ze sie wtrącę , szefowa jaka by nie była cudowna , myśl o sobie i o dziecku a ona jako kobieta powinna zrozumieć jesli nie to szkoda czasu na takiego człowieka .

Natka oszczędzaj sie .

Miłego wieczoru dziewczyny

Siasia ja na luteine nawet nie ma co liczyc. W Irlandii nikt sie ciaza do 12tyg nie interesuje. Bog daje, bog zabiera. Takie maja podejscie!!!

Ja w poprzedniej ciazy krwawilam to nikogo to nie interesowalo. Jedyna odp bylo prosze czekac i tyle. Odsylana bylam od lekarza pierwszego kontaktu na scan i tak az do 10tyg. Jak pojechalam na scan to mi powiedzieli, ze dziecku sercw nie bije i przestalo jakos tydzien przed scanem. Takze nie mam co tu na lekarzy liczyc. A do Pl nie mam jak leciec.

Lux narazie nie plamie. Zobaczymy co dalej bedzie.

Ja do mojego na mecze tez chodzilam ;). Przeprowadzilismy sie i przestal grac, bo tutaj druzyny nie ma.

no i dobrze, ze nie plamisz, oby tak dalej, niech fasola dobrze sie tam ramy trzyma :-)

Natka a nie masz gdzies tam pod reka prywatnie polskiego ginekologa ? Bo z tego co wiem moja kolezanka dostala od polskiego luteine. Stwierdzila ze w polsce tez by chodzila prywatnie wiec jaka to roznica prywatnie tam czy w polsce

reklama
Natka a może z pl ktoś mógłby ci lutke przeslac? Czy nie bardzo?
Trzymaj się kochana. Odpoczywaj dużo i pilnuj siebie. W pracy powinnaś być już na risk assesment ( czy jak się to pisze) tak? U nas od dnia kiedy powiesz przelozonym się liczy juz.

Jeju... Juz nie moge się doczekać kiedy mama przyjedzie. A do 25 jeszcze tyle czasu.

Do góry