reklama
Natka trzymam kciuki! Ja tez plamilam w ciazy, dostalam luteine, po jakims czasie przeszlo i teraz mam corcie lec do lekarza dostaniesz tabletki, polezysz i bedzie dobrze.
A ja @ dostalam wiec zaczynam kolejny cykl staran.
A ja @ dostalam wiec zaczynam kolejny cykl staran.
cytrynowa_
Fanka BB :)
Natka spokoj jest twoim sprzymierzencem.
Zrób test za kilka dni z porannego moczu. Wtedy będziesz mieć pewność
Zrób test za kilka dni z porannego moczu. Wtedy będziesz mieć pewność
natka90
Siasia ja na luteine nawet nie ma co liczyc. W Irlandii nikt sie ciaza do 12tyg nie interesuje. Bog daje, bog zabiera. Takie maja podejscie!!!
Ja w poprzedniej ciazy krwawilam to nikogo to nie interesowalo. Jedyna odp bylo prosze czekac i tyle. Odsylana bylam od lekarza pierwszego kontaktu na scan i tak az do 10tyg. Jak pojechalam na scan to mi powiedzieli, ze dziecku sercw nie bije i przestalo jakos tydzien przed scanem. Takze nie mam co tu na lekarzy liczyc. A do Pl nie mam jak leciec.
Lux narazie nie plamie. Zobaczymy co dalej bedzie.
Ja do mojego na mecze tez chodzilam . Przeprowadzilismy sie i przestal grac, bo tutaj druzyny nie ma.
Ja w poprzedniej ciazy krwawilam to nikogo to nie interesowalo. Jedyna odp bylo prosze czekac i tyle. Odsylana bylam od lekarza pierwszego kontaktu na scan i tak az do 10tyg. Jak pojechalam na scan to mi powiedzieli, ze dziecku sercw nie bije i przestalo jakos tydzien przed scanem. Takze nie mam co tu na lekarzy liczyc. A do Pl nie mam jak leciec.
Ja do mojego na mecze tez chodzilam . Przeprowadzilismy sie i przestal grac, bo tutaj druzyny nie ma.
Ostatnia edycja:
EM Ka
Ollcia przepraszam ze sie wtrącę , szefowa jaka by nie była cudowna , myśl o sobie i o dziecku a ona jako kobieta powinna zrozumieć jesli nie to szkoda czasu na takiego człowieka .
Natka oszczędzaj sie .
Miłego wieczoru dziewczyny
Natka oszczędzaj sie .
Miłego wieczoru dziewczyny
Siasia ja na luteine nawet nie ma co liczyc. W Irlandii nikt sie ciaza do 12tyg nie interesuje. Bog daje, bog zabiera. Takie maja podejscie!!!
no i dobrze, ze nie plamisz, oby tak dalej, niech fasola dobrze sie tam ramy trzyma :-)
Natka a nie masz gdzies tam pod reka prywatnie polskiego ginekologa ? Bo z tego co wiem moja kolezanka dostala od polskiego luteine. Stwierdzila ze w polsce tez by chodzila prywatnie wiec jaka to roznica prywatnie tam czy w polsce
reklama
cytrynowa_
Natka a może z pl ktoś mógłby ci lutke przeslac? Czy nie bardzo?
Trzymaj się kochana. Odpoczywaj dużo i pilnuj siebie. W pracy powinnaś być już na risk assesment ( czy jak się to pisze) tak? U nas od dnia kiedy powiesz przelozonym się liczy juz.
Jeju... Juz nie moge się doczekać kiedy mama przyjedzie. A do 25 jeszcze tyle czasu.
Trzymaj się kochana. Odpoczywaj dużo i pilnuj siebie. W pracy powinnaś być już na risk assesment ( czy jak się to pisze) tak? U nas od dnia kiedy powiesz przelozonym się liczy juz.
Jeju... Juz nie moge się doczekać kiedy mama przyjedzie. A do 25 jeszcze tyle czasu.