reklama
natka90
Fanka BB :)
cytrynowa risk cos tam tutaj jest tez od 12tyg.
Hej Dzieczyny
Natka bd dobrej mysliwiem, ze się schizuje mimo woli ale postaraj się ksiazeczke dorwać albo jakies podobne zajecie
Cytrynka zleci nim się obejrzyszdopiero pamiętam jak na majowke czekałam a tu już ile po
Dzisiaj koncze wcześniej wiec może uda mi się pojawić
Do pozniej;-)
Natka bd dobrej mysliwiem, ze się schizuje mimo woli ale postaraj się ksiazeczke dorwać albo jakies podobne zajecie
Cytrynka zleci nim się obejrzyszdopiero pamiętam jak na majowke czekałam a tu już ile po
Dzisiaj koncze wcześniej wiec może uda mi się pojawić
Do pozniej;-)
Witam
A ja susze aktualnie wlosy, bo na 8:00 do pracy (rodacy)
Natka bidulko bądź dobrej myśli! A moze to plamienie implantacyjne i tak powinno byc? Odpoczywaj duzo i trzymaj sie.
Cytrynka nie patrz duzo na kalendarz to moze nie będzie sie tak wleklo. Doczekasz sie.. jeszcze troszke
A niestety na niczym szczególnym. Na takim młynie, który caly czas w pozycji siedzącej sie okrecal. Chcialam na cos bardziej drastycznego, ale siostra sie bala a sama bym nie poszla i tak o
A ja susze aktualnie wlosy, bo na 8:00 do pracy (rodacy)
Natka bidulko bądź dobrej myśli! A moze to plamienie implantacyjne i tak powinno byc? Odpoczywaj duzo i trzymaj sie.
Cytrynka nie patrz duzo na kalendarz to moze nie będzie sie tak wleklo. Doczekasz sie.. jeszcze troszke
No no Kotek to testuj jutro!
Cytrynka hehe zadupie wielkie my jutro zamiast onbadu grilla chyba bo dzisiaj ktos blisko robi I mi az slinka cieknie.
Lux niedziela pelna wrazeń widze ;> dopingowalas swojeho mena?
Kasik na czym szalałaś w wesolym miastecZku?
A niestety na niczym szczególnym. Na takim młynie, który caly czas w pozycji siedzącej sie okrecal. Chcialam na cos bardziej drastycznego, ale siostra sie bala a sama bym nie poszla i tak o
martaha123
Witajcie po przerwie. Postaram się chociaż trochę doczytać ale to później. Widzę ze wisze na liście - majdaczku proszę wrzuć mnie do poczekalni bo póki co staranka zawieszone i badamy się. A teraz właśnie czekam na @ co by zacząć wszystko badać.
Ja jeszcze w łóżku. ,zaraz idę budzić przedszkolaka. Miłego dnia kobitki.
Ja jeszcze w łóżku. ,zaraz idę budzić przedszkolaka. Miłego dnia kobitki.
monii88
witam,2dni mnie niebyło a tu tyle do nardobienia,ale udało się:-)
ollcia,ja bym nie ryzykowała wiec bierz l4 i wypoczywaj
natka,słyszałam ze plamienia tez sa jak zarodek się zagnieżdza i może naczynie uszkodzić wiec lez i dbaj o siebie i fasolke
mało zaglądam bo siostra przyjechala z Niemczech i niemam kiedy zajrzec
ollcia,ja bym nie ryzykowała wiec bierz l4 i wypoczywaj
natka,słyszałam ze plamienia tez sa jak zarodek się zagnieżdza i może naczynie uszkodzić wiec lez i dbaj o siebie i fasolke
mało zaglądam bo siostra przyjechala z Niemczech i niemam kiedy zajrzec
cytrynowa_
Lux to teraz luzik masz.
Jak myślę o mamy przyjezdzie to wydaje mi sie ze to wieki mina do tego czasu. A po jej wyjezdzie pracuje 2tyg i znowu urlop i ja pojade do mamy. I siostra cioteczna juz rozpakowana będzie i będę mogła pomeczyc małego bobo
Kasik ja zawsze wybieram najwieksze hardcory na wesolym miasteczku. I nawet sama na nie chodzę. Bo nikt inny nie lubi albo boja sie bardziej niz ja.
Jak myślę o mamy przyjezdzie to wydaje mi sie ze to wieki mina do tego czasu. A po jej wyjezdzie pracuje 2tyg i znowu urlop i ja pojade do mamy. I siostra cioteczna juz rozpakowana będzie i będę mogła pomeczyc małego bobo
Kasik ja zawsze wybieram najwieksze hardcory na wesolym miasteczku. I nawet sama na nie chodzę. Bo nikt inny nie lubi albo boja sie bardziej niz ja.
reklama
balladyna
witam się i ja, Natka jak samopoczucie?