reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej Dzieczyny:tak:
Natka bd dobrej mysli:tak:wiem, ze się schizuje mimo woli ale postaraj się ksiazeczke dorwać albo jakies podobne zajecie:tak:
Cytrynka zleci nim się obejrzysz:tak:dopiero pamiętam jak na majowke czekałam a tu już ile po:szok:
Dzisiaj koncze wcześniej wiec może uda mi się pojawić:tak:
Do pozniej;-)

Witam :)
A ja susze aktualnie wlosy, bo na 8:00 do pracy (rodacy) :)

Natka bidulko :( bądź dobrej myśli! A moze to plamienie implantacyjne i tak powinno byc? Odpoczywaj duzo i trzymaj sie.

Cytrynka nie patrz duzo na kalendarz to moze nie będzie sie tak wleklo. Doczekasz sie.. jeszcze troszke :)

No no Kotek to testuj jutro!
Cytrynka hehe zadupie wielkie ;) my jutro zamiast onbadu grilla chyba bo dzisiaj ktos blisko robi I mi az slinka cieknie.
Lux niedziela pelna wrazeń widze ;> dopingowalas swojeho mena?
Kasik na czym szalałaś w wesolym miastecZku?

A niestety na niczym szczególnym. Na takim młynie, który caly czas w pozycji siedzącej sie okrecal. Chcialam na cos bardziej drastycznego, ale siostra sie bala a sama bym nie poszla i tak o :p

Witajcie po przerwie. Postaram się chociaż trochę doczytać ale to później. Widzę ze wisze na liście - majdaczku proszę wrzuć mnie do poczekalni bo póki co staranka zawieszone i badamy się. A teraz właśnie czekam na @ co by zacząć wszystko badać.
Ja jeszcze w łóżku. ,zaraz idę budzić przedszkolaka. Miłego dnia kobitki.

witam,2dni mnie niebyło a tu tyle do nardobienia,ale udało się:-)
ollcia,ja bym nie ryzykowała wiec bierz l4 i wypoczywaj
natka,słyszałam ze plamienia tez sa jak zarodek się zagnieżdza i może naczynie uszkodzić wiec lez i dbaj o siebie i fasolke
mało zaglądam bo siostra przyjechala z Niemczech i niemam kiedy zajrzec

Lux to teraz luzik masz.

Jak myślę o mamy przyjezdzie to wydaje mi sie ze to wieki mina do tego czasu. A po jej wyjezdzie pracuje 2tyg i znowu urlop i ja pojade do mamy. I siostra cioteczna juz rozpakowana będzie i będę mogła pomeczyc małego bobo ;)

Kasik ja zawsze wybieram najwieksze hardcory na wesolym miasteczku. I nawet sama na nie chodzę. Bo nikt inny nie lubi albo boja sie bardziej niz ja.

reklama
Do góry