reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Khadi,
Ucina ci wiadomości bo pewnie emotikony systemowe wstawiasz. Tapatalk tak ma
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
natka90
Ja zakupy w Lidlu robie bo blisko mojej pracy i zawsze swiezy chleb maja. Reszta zazwyczaj w Aldi. Moj D. tam pracuje wiec dostajemy bony itd takze trzeba je wykozystac
Ja zakupy w Lidlu robie bo blisko mojej pracy i zawsze swiezy chleb maja. Reszta zazwyczaj w Aldi. Moj D. tam pracuje wiec dostajemy bony itd takze trzeba je wykozystac
u nas obok lidla jest aldi, Jezu tam nic nie ma, ludzi tez malo
khadi
Trzymamy&&Witam się po dłuższej przerwie. Przepraszam, że nie pisałam, ale czasu brak. Do piątku jeżdżę jeszcze jako opiekunka na umowę zlecenie i koniec, bo wakacje. I tak sobie myślałam, że fajnie by było skończyć tą moją umowę zlecenie i od początku lipca znaleźć coś innego...i....UDAŁO SIĘ od 29 czerwca idę na tydzień próbny do firmy EUROFIRANY. Jeżeli się sprawdzę i mnie będzie odpowiadać ta praca, to od 6 czerwca podpiszą ze mną umowę na 3 miesiące na okres próbny. Na razie się nie cieszę, bo to wydaje mi się takie nie realne, że aż nie prawdziwe. Trzymajcie za mnie kciuki od poniedziałku, proszę....
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
khadi
Podpisuje sie pod tym[emoji1]Ja znowu rozu nie cierpie xd. Czern to dla mnie odpowiedni kolor . Ale mieszkania bym na czarno nie zrobila
xkarola
Tak fabimama robilam wszyatko ok wyszlo :-) czekam na wynik testu podwojnego.
Jutreo ta piepszona wizyta niech powie ze wszystko ok i bede azczesliwa i bede szukac innego lekarza. Choc8 jak czytam to on ma najmniej negatywnych opini a reszta to jakas masakra!! A wyglad innych szpitali wola o pomoc! Tu choc porodowka ladna rodzinna sliczna. Wrzuce wam foto poznoej sali rodzinneh
Jutreo ta piepszona wizyta niech powie ze wszystko ok i bede azczesliwa i bede szukac innego lekarza. Choc8 jak czytam to on ma najmniej negatywnych opini a reszta to jakas masakra!! A wyglad innych szpitali wola o pomoc! Tu choc porodowka ladna rodzinna sliczna. Wrzuce wam foto poznoej sali rodzinneh
khadi
O widzisz dziekiKhadi,
reklama
balladyna
Fabimama nie wiedziałam :/ dzięki. To przez wit. A.
Monii i Kami a wy miałyście/macie koty, u was badanie toxo wyszło ok? ja ciągle o tym myślę ehh
Monii i Kami a wy miałyście/macie koty, u was badanie toxo wyszło ok? ja ciągle o tym myślę ehh