reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karola haha na cooo?? ;))
Monii dzięki :-*
Kotek może faktycznie zrób test, a może dopiero się powoli @ rozkręca (oby nie)
Ja dzisiaj zrobię kotlety z piersi i fasolkę szparagową, wczoraj miałam wątróbkę mniam.

reklama
U nas kaufland i tesco to dosyć masakryczne.

Najbardziej lubię Lidl, biedronkę, aldi i Real - teraz będzie Auchan.

Idę zaraz na dwórek. Myślałam, że na jutro będę miała telefonik, ale niestety dopiero na poniedziałek. Jeszcze i tak na kolor ostatecznie się nie zdecydowałam i musze do 16 dać znać :D

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Ja nie lubie biedronki maly wybor i nic specjalnego. U nas tesco jest wielkie i lubie tam robic duze zakupy czwsto zamawiam do domu a z malych to lidl bo maja dobre gatunkowo jedzenie

Na szczescie tak. Zabilabym go w innym wypadku :p jedynie forum mi zabrania czytac bo mowi ze za bardzo sie wszyatkim przejmuje teraz. Kiedys sie cieszylam a teraz szukam dziury w calym. Mam sie cieszyc mi mowi

reklama
U nas sa 4 biedronki i niby jest masa towaru ale jak chce serio zrobic zakupy to jakos nie mam co tam kupic. Kaufland tez jest i tam srodki czystosci kupuje bo sa najtansze teraz juz musze polowac na lovelle jak bedzie jakas promocja

Do góry