reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U nas sa 4 biedronki i niby jest masa towaru ale jak chce serio zrobic zakupy to jakos nie mam co tam kupic. Kaufland tez jest i tam srodki czystosci kupuje bo sa najtansze teraz juz musze polowac na lovelle jak bedzie jakas promocja

ja wlasnie na takie duze zakupy to glownie jezdze do biedry i kauflanda, zawsze na wyplate starego jade tam sie zaopatrzyc, i czasami tak jak pisalam lidla zahaczam, ale to rzadko

witam i ja...

dzis z rana tescior - NEGATYWNY:-( wiec brak @ to na 100% nie ciaza... mogla by juz przyjsc bo przynajmniej moglabym sie starac na nowo..

Majdaczku trzymam kciuki ! jak tylko pojawi sie @ dam znac o nowym prawdopodobnym terminie.

Pysia - pokoik piekny a zielen taka sama jak u mojego synka w pokoiku :)

Natka ! tescior za szybko moze zrobilas.. jeszcze kilka dni do @ wiec glowa do gory. jeszcze nie wszysto stracone.

karola: dobry lekarz to podstawa - niedenerwuj sie kochana bo to szkodzi dzidziusiowi!!! robilas przeziernosc karkowa ? bo widze ze u ciebie 13 tydzien!!!:tak: ale to zlecialo!

kotek87 - zrob test ja w swojej pierwszej ciazy tez plamilam. albo bieguniem na bete!

kobietki ktora stosowaly poza lux i kami castangus ???? faktycznie normuja cykle i wspomagaja zajsc w ciaze ???

Balladyna jeszcze raz serdecznie gratuluje !!!!!! uwazaj z ta wątróbką - nie powinno sie jej jesc za duzo w ciazy .

u mnie dzis na obiad suchy prowiant... niech kazdy sobie je co chce ja mam dzis wylane na wszystko :sorry:

milego dnia kobietki~!

Witajcie wakacyjnie(ucielo mi wczesniejsza wiadomosc) my odpoczywamy w gorach pogoda fatalna jak na czerwiec ale nastrojw super

reklama
To nie wiem o co chodzi, ale kazda wiadomosc mi skraca. Ja lubie biedronke i lidla moje dwa ulubione☺

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry