reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pysia sliczny pokoik wlasnis taki mebelek chce kupic mojej malej do okkoiku bo puki co zabawki w kartonach i pudelkach na ziemi leza :-/
Apropo biedronki to powoem wam ze sa takie rygory odnosnie zywnoscibze masakra :-( kiedys towaru za prawie 30tys zl musielismy oddac bo jakis pajac urwal kontakt w komorze chlodniczej i temp urosla powyzej normy i towar niebadawal sie do zjedzenia :-( strata nieziemska :-( niestety ale to sie czesto zdarza

reklama
A powiem wam jeszcze ze kolezanka ze studiow pracuje w fabryce bakomy i ona zawsze narzeka na biedrobke ze nielubi dla niej zamowien szykowac bo trzeba chodzic apr. Jakosc bo ma isc najlepsze a jak sie niebedzie nadawalo to biedra z nich zzrezygnuje!!
Apsolutnie niebronie biedry bo raz sama sie nadzialam na cos ale to widocznie wina personelu byla.

Apropo biedry to popieram Karole bo koleżanki co pracują to tez powiedziały - a mają porównanie bo jedna wcześniej w tesco robiła, że tu to jest naprawdę rygor. I wszystko musi być robione w określonych warunkach i pod kontrolą i wogole :) a jak coś pójdzie nie tak to wszystko się nadaje na cofkę.

Zresztą bardzo lubię produkty biedronki.

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Karola no niestety w tych duzych sieciowkach zawsze sa rygorystyczne przepisy. I potem takie kwiatki.

Balladyna no u Ciebie juz testy mylic sie nie moga

Cytrynka no chyba tak ;)) teraz już czekam na sobotę żeby małpa się jednak nie pojawiła i będe mogła myśleć o umówieniu się do lekarza. I urlop niedługo :D
U mnie w mieście Tesco to masakra, nie dość że prawie zawsze tylko 1 kasa to jesszcze często towar przedatowany albo wiele razy cena się nie zgadzała z wywieszką.

W biedro 3 -4osoby to kolejka i trzeba uruchomic kolejna kase bo to jest nasza premia!! Jak przyjdzie tajemniczy klijent i powie ze kolejka za duza albo obsluga zla to punkyy na minus wogole robi sie syf ludzi niechca zatrusnic a roboty dowalaja tyle ze hej. Dobrze ze mnie tam niema :-D

dzien dobry u nas taka se pogoda, oczywiscie kundel nie dal mi pospac
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
na dodatek co chwile jakies karetki jechaly, chyba cos sie stalo powaznego
fWN6QAA7
stary tez mnie wkurzyl, bo podobno nie beda zjezdzac na weekend z delegacji, bo musza oddac kurnik do poniedzialku i przez weekend musza go skonczyc, brak slow, co ja bede robic sama przez weekend? jutro sie dowiem wszystkiego​

Gratuluje balladyna ;)

Ja dzisiaj rano tez zatestowalam - negatyw. Brak rozczarowania innego wyniki sie nie spodziewam w tym miesiacu ;)

Jak jeszcze w Pl mieszkalam to tylko zakupy w biedronce robilam. Nigdy na nic narzekac nie moglam ;). Teraz to juz tylko Lidl ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry