powiem tak Ci ktorzy mnie znaja uwierza bo ze schudlam 60 kilo w pol roku trudno uwierzy a jednak
najpierw jak urodzilam to jadlam zdrowo potem sie okazalo ze Mati ma jakies krostki lekarka powiedziala ze to moze byc jakies uczulenie ale nie koniecznie wiec jadlam wszystko duszone bez dodatku soli cukrów gotowane zero jakis przypraw kostek rosołowych ja po pol roku dopiero pierwsze rafaello zjadłam robiłam dwa obiady dla mnie dla mojego i tak naprawde sami mieszkalismy wiecnikt mi nie pomagałam przy młodym nie cwiczylam ale chodzilam bardzo duzo z wozkiem po dwie godziny dziennie godzine w ta a godzine spowrotem tak se obliczylam bo młody sie budził pod domem karmienie piersia tez duzo dało niby dieta uboga ale do 3 lat mialam nawały mleka jak nie karmilam
wyeliminowalam mleko biale pieczywo i wiecie co da sie przyzwyczaic do takiego jedzenia pilam duzo wody a przedewszystkim chlałam koperek w granulkach
ja po takim schudnieciu nie mialam obwisłej skóry
wlasnie przez to niby uczulenie musialam tak sie odzywiac bylam pod opieka lekarza rodzinnego takze wszystko ok sie skonczylo