reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

A teraz ja mam pytanie :|

Przez trzy dni luteinę brałam rano (miałam jeszcze tą podjęzykową)
Teraz mam zacząć opakowanie dowcipnej i wolałabym brać na wieczór. Myślicie, że te 12h bez tabletki może zrobić różnice i np wywołać @?

reklama
w nocy to luzik bo Synek nie wstaje ma twardy sen i tescio sie nie kreci nam po chałupie
a z tym sluzem jak to jest sluz rozciagliwy jest przed owulacja on zapowiada owu czy jest akurat w tedy kiedy owu??
Kamilowe ja kiedys bralam luteine ale ta pod jezyk skutków mi ona nie przyniosła a co do drugiej to nie znam sie

Ostatnia edycja:
Anulka, trzymam i ja :)!

Kocham grochówki, fasolówki itp, ale za bardzo mnie potem brzuch boli :( Zresztą mnie to boli właściwie po wszystkim, bo mam zespół jelita drażliwego ...

Pkati, Ja też bez kawy żyć nie mogę ;) w ciąży piłam jedną "normalną" kawę rano a w ciągu już bezkofeinową. My mamy ekspres Nespresso i całkiem dobre bezkofeinowe kawy mają :)

Ja niestaty też należę do kobiet z nadwagą albo nawet otyłością :( w ciąży przytylam 22kg. Zaraz po porodzie stracilam 12 z nich, ale w ciągu roku przytyłam i teraz mam 15 kg wiecej niż przed ciążą! Duża w tym "wina" poporodowego zapalenia tarczycy, ale i moja na pewno też :(
W Wawie pogoda do d...:/ tylko na zakupy się z Hanią wybierzemy bo to zdecydowanie niespacerowa pogoda.

powiem tak Ci ktorzy mnie znaja uwierza bo ze schudlam 60 kilo w pol roku trudno uwierzy a jednak
najpierw jak urodzilam to jadlam zdrowo potem sie okazalo ze Mati ma jakies krostki lekarka powiedziala ze to moze byc jakies uczulenie ale nie koniecznie wiec jadlam wszystko duszone bez dodatku soli cukrów gotowane zero jakis przypraw kostek rosołowych ja po pol roku dopiero pierwsze rafaello zjadłam robiłam dwa obiady dla mnie dla mojego i tak naprawde sami mieszkalismy wiecnikt mi nie pomagałam przy młodym nie cwiczylam ale chodzilam bardzo duzo z wozkiem po dwie godziny dziennie godzine w ta a godzine spowrotem tak se obliczylam bo młody sie budził pod domem karmienie piersia tez duzo dało niby dieta uboga ale do 3 lat mialam nawały mleka jak nie karmilam:tak: wyeliminowalam mleko biale pieczywo i wiecie co da sie przyzwyczaic do takiego jedzenia pilam duzo wody a przedewszystkim chlałam koperek w granulkach
ja po takim schudnieciu nie mialam obwisłej skóry
wlasnie przez to niby uczulenie musialam tak sie odzywiac bylam pod opieka lekarza rodzinnego takze wszystko ok sie skonczylo

Szalona:) pozazdroscic. Ja teraz przy wzroscie 178 waze 104kg :/ nie jest az tak zle bo jestem wysoka ale sporo za duzooo.

-majdaczek u mnie grochowke gotuje tylko mezus on robi najlepsza ,z reszta jest kilka rzeczy ktore tylko moj maz gotuje :tak: u mnie dzieci chca tortellini z barszczem wiec to szybki obiad ,nie napracuje sie :-p

Nie wiem ile prawdy w tym ze lepsze plemniczki sa rano bo moje dzieci byly poczete w nocy :-)

ja mam 170 wzrostu wiem ze mam nadwage ale sie boje wyciagnac wage po ciazy gdzie wygladalam jak anorektyk i wcale sie z tym dobrze nie czulam wazylam 55 kilo kosci mi wystawały mój gadał ze sie obija o kosci
wtedy wlasnie mialam ta ciaze biochemiczna :-( a co nadwagi to mój gada tak że kobieta która sie szukuje do poczecia powinna tak wygladac bo organizm szykuje gniazdko hihi;-):-D

Ja przy wzroście 161 ważę niecałe 52kg. Ale mam koleżankę ważącą tyle samo, która mając 10cm więcej, uważa, że 52kg to za dużo przy jej wzroście..

U nas właśnie wreszcie są montowane rolety w oknach :) Wreszcie trochę prywatności :p ;)

reklama
kamilove ja sie zupelnie na tym nie znam wiec nie pomoge :zawstydzona/y:

ja ogolnie w ciazy duzo przybieram na wadze bo potrafie nawet przytyc 30kg ,po ostztniej ciazy mialam problem z pozbyciem sie zbednych kg ale pol roku regularnych spacerkow zrobilo swoje i teraz waze tyle ile przed ciaza.

Do góry