reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Ja niestety od jakiegos czasu mam nadwage niestety i jakos nie potrafie z tym walczyc. Moja gin powiedziala ze to.moze byc utrudnienie ale ze mam sie obejrzec ile kobiet wiekszych ode mnie ma juz dzieciaki . Wiec mam sie nie lamac i glowa do gory. Wiecie przez co ja przytylam? COCA COLA I CZEKOLADA :) uwielbiam. Chociaz wczoraj cala puszke coca coli wylalam jakos za slodka byla i pilam wode

reklama
aaaa nie wierze my tu gadu gadu o owu a mnie brzuch boli ja do kibla a tam zaczyna sie chyba owu mam taki gesty biały słuz ale ale zaczyna sie ciagnac:tak: dzis bede meczyc go ze dwa razy
tylko mam nadzieje ze to nie koniec owu tylko poczatek bo jakby nie patrzec to zastały mi dwa tygodnie rowne do @
trzymajcie kciuki pliss bo to dało mi nadzieje
tylko ze mam niezły metlik bo z tego co kiedys słyszalam sluz rozciagliwy pojawia sie przed owu zaraz przed wiec jak moj wyjezdza 15 do krakowa to moge wtedy miec owu

Ostatnia edycja:
witam z ranka dziewczyny, siedzę przy poranej kawie i czekam aż mnie zacznie od niej odrzucać hehhe ale niestety smakuje wybornie :)

Jestem ciekawa jak to umnie bedzie z tym piciem kawy jak bardzo mnie od niej odrzucać bedzie bo ja kocham kawe;) w domu mam 3 automaty do kawy i z żadnym sie nie umiem pożegnać ...

Dzień dobry :)
Ja dziś za wiele nie będę się udzielać bo mam parę spraw do załatwienia i jak Myszka wstanie to jedziemy na miasto. A potem może do rodziców zajrzę.

Agnieszka,

Być może i owu będzie jak mąż pojedzie, ale pamiętaj że plemniki do 5dni potrafią w nas przeżyć. Więc kciuki zaciskamy ;);)

Karla,

Kciuki nadal za Ciebie zaciskam :) ja też mam nadwagę wcześniej już sporo zgubiłam kg ale i tak kupa została :/ ale lekarz od diety kazał mi zrobić przerwę bo wyniki mi pod koniec poleciały. Latem pewnie do niej wrócę, jak nie będę w ciąży i lekarz pozwoli :)

No to miłego dnia laski! Buziaki!

Ostatnia edycja:
trzymam kciukaski, te 10 są ultraczułe :) a ja sie zastanawiam czy była już owu czy jej nie było, z moich obserwacji nic nie wynika a nie wiem czy jeszcze mojego m atakować :p 23.12 ostatnia miesiączka, przytulanki już 31.12 zaczęliśmy, potem 03.01, 05.01, 08.01 i 12.01 ehhh chyba jeszcze jutro tak dla pewnosci go przytule :p

reklama
Dzień dobry :)

agnieszkak2, to będziesz (albo i nie, jak dostanę @) testować ze mną :) Dziś kalendarzykowo u mnie owu wypada. Wczoraj test owu pozytywny mi wyszedł. Dzisiaj mam cholernie męczący dzień i pooozno wrócę do domu, ale mam nadzieję, że jeszcze poprobujemy, choć jestem total zmęczona i niewyspana..

Do góry