Ja niestety od jakiegos czasu mam nadwage niestety i jakos nie potrafie z tym walczyc. Moja gin powiedziala ze to.moze byc utrudnienie ale ze mam sie obejrzec ile kobiet wiekszych ode mnie ma juz dzieciaki . Wiec mam sie nie lamac i glowa do gory. Wiecie przez co ja przytylam? COCA COLA I CZEKOLADA uwielbiam. Chociaz wczoraj cala puszke coca coli wylalam jakos za slodka byla i pilam wode
reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
aaaa nie wierze my tu gadu gadu o owu a mnie brzuch boli ja do kibla a tam zaczyna sie chyba owu mam taki gesty biały słuz ale ale zaczyna sie ciagnac dzis bede meczyc go ze dwa razy
tylko mam nadzieje ze to nie koniec owu tylko poczatek bo jakby nie patrzec to zastały mi dwa tygodnie rowne do @
trzymajcie kciuki pliss bo to dało mi nadzieje
tylko ze mam niezły metlik bo z tego co kiedys słyszalam sluz rozciagliwy pojawia sie przed owu zaraz przed wiec jak moj wyjezdza 15 do krakowa to moge wtedy miec owu
tylko mam nadzieje ze to nie koniec owu tylko poczatek bo jakby nie patrzec to zastały mi dwa tygodnie rowne do @
trzymajcie kciuki pliss bo to dało mi nadzieje
tylko ze mam niezły metlik bo z tego co kiedys słyszalam sluz rozciagliwy pojawia sie przed owu zaraz przed wiec jak moj wyjezdza 15 do krakowa to moge wtedy miec owu
Ostatnia edycja:
1985nelia2
witam z ranka dziewczyny, siedzę przy poranej kawie i czekam aż mnie zacznie od niej odrzucać hehhe ale niestety smakuje wybornie
Lilolo
Dzień dobry
Ja dziś za wiele nie będę się udzielać bo mam parę spraw do załatwienia i jak Myszka wstanie to jedziemy na miasto. A potem może do rodziców zajrzę.
Agnieszka,
Być może i owu będzie jak mąż pojedzie, ale pamiętaj że plemniki do 5dni potrafią w nas przeżyć. Więc kciuki zaciskamy
Karla,
Kciuki nadal za Ciebie zaciskam ja też mam nadwagę wcześniej już sporo zgubiłam kg ale i tak kupa została :/ ale lekarz od diety kazał mi zrobić przerwę bo wyniki mi pod koniec poleciały. Latem pewnie do niej wrócę, jak nie będę w ciąży i lekarz pozwoli
No to miłego dnia laski! Buziaki!
Ja dziś za wiele nie będę się udzielać bo mam parę spraw do załatwienia i jak Myszka wstanie to jedziemy na miasto. A potem może do rodziców zajrzę.
Agnieszka,
Być może i owu będzie jak mąż pojedzie, ale pamiętaj że plemniki do 5dni potrafią w nas przeżyć. Więc kciuki zaciskamy
Karla,
Kciuki nadal za Ciebie zaciskam ja też mam nadwagę wcześniej już sporo zgubiłam kg ale i tak kupa została :/ ale lekarz od diety kazał mi zrobić przerwę bo wyniki mi pod koniec poleciały. Latem pewnie do niej wrócę, jak nie będę w ciąży i lekarz pozwoli
No to miłego dnia laski! Buziaki!
Ostatnia edycja:
1985nelia2
trzymam kciukaski, te 10 są ultraczułe a ja sie zastanawiam czy była już owu czy jej nie było, z moich obserwacji nic nie wynika a nie wiem czy jeszcze mojego m atakować 23.12 ostatnia miesiączka, przytulanki już 31.12 zaczęliśmy, potem 03.01, 05.01, 08.01 i 12.01 ehhh chyba jeszcze jutro tak dla pewnosci go przytule
reklama
Dzień dobry
agnieszkak2, to będziesz (albo i nie, jak dostanę @) testować ze mną Dziś kalendarzykowo u mnie owu wypada. Wczoraj test owu pozytywny mi wyszedł. Dzisiaj mam cholernie męczący dzień i pooozno wrócę do domu, ale mam nadzieję, że jeszcze poprobujemy, choć jestem total zmęczona i niewyspana..
agnieszkak2, to będziesz (albo i nie, jak dostanę @) testować ze mną Dziś kalendarzykowo u mnie owu wypada. Wczoraj test owu pozytywny mi wyszedł. Dzisiaj mam cholernie męczący dzień i pooozno wrócę do domu, ale mam nadzieję, że jeszcze poprobujemy, choć jestem total zmęczona i niewyspana..