reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Karla ja mam teraz mdłości i jak dla mnie to takie nieprzyjemne odczucie od środka, jest mi nie dobrze , zbiera mi się na wymioty ale nie wymiotuje. Robi bi się ogólnie niedobrze i słabo.
To tak u mnie wygląda i albo jestem w ciąży albo moja podswiadomosc sobie ze mną pogrywa ;/

No wlasnie mialam tak dzisiaj teraz juz lepiej ale przez jakis czas to myslalam ze albo zemdleje albo puszcze pawia. Wogole jakos dziwnie mi dzisiaj:( ale czuje ze to moja podswiadomosc mi to podsowa.

reklama
anulka to masz synka ,super :-) co do mdlosci oby to zwiastun ciazy :tak:

majdaczek a ty dlaczego nie nalezysz do staraczek ? masz jakies przeciwskazania ?

ja narazie uciekam bo dzieciaki wrocily ze szkoly ide dac im obiad ,jak mi sie uda to wpadne pozniej papa

Ostatnia edycja:
Wróciłam z pracy, wstąpiłam do koleżanki, posprzątam i jadę do miasta. Kupuje farbę na korytarz. Ale najtańsza, to nie moje mieszkanie, więc nie będę w nie pakować.

Karla mam nadzieje ze jednak to nie podswiadomosc. Starałam się jakoś nie nakrecac i obiektywnie podejść do tego ale doszukiwalam się objawów no i szukałam tego co miałam wcześniej w ciąży z synem i w dwóch straconych :/
I się uzbiera lo :) ale teraz to już blisko Zaraz się okaże co jest przyczyną ;)

Luxuourius ja też się zamierzam do remontu salonu :) tylko nie wiem czy teraz czy do wiosny poczekać. Kupiliśmy meble, tapety na jedną ścianę zamówione noc tylko malować resztę :)

edyta Ja mam już dwójkę dzieciaków. W zeszłym roku w lipcu zaszłam w trzecią długo wyczekiwaną ciąże, niestety we wrześniu ją straciłam. Wraz z poronieniem straciłam prace. Teraz musimy wstrzymać się ze staraniami, aż znajdę nową. Z trojką dzieci z jednej wypłaty raczej byłoby ciężko:no: Strasznie mi przykro z tego powodu...

anulka
Ja mam dwóch synów i jestem prze szczęśliwa :-) Mogla bym mieć trzeciego :tak:

reklama
Do góry