reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Karla ja mam teraz mdłości i jak dla mnie to takie nieprzyjemne odczucie od środka, jest mi nie dobrze , zbiera mi się na wymioty ale nie wymiotuje. Robi bi się ogólnie niedobrze i słabo.
To tak u mnie wygląda i albo jestem w ciąży albo moja podswiadomosc sobie ze mną pogrywa ;/

No wlasnie mialam tak dzisiaj teraz juz lepiej ale przez jakis czas to myslalam ze albo zemdleje albo puszcze pawia. Wogole jakos dziwnie mi dzisiaj:( ale czuje ze to moja podswiadomosc mi to podsowa.

reklama
anulka to masz synka ,super :-) co do mdlosci oby to zwiastun ciazy :tak:

majdaczek a ty dlaczego nie nalezysz do staraczek ? masz jakies przeciwskazania ?

ja narazie uciekam bo dzieciaki wrocily ze szkoly ide dac im obiad ,jak mi sie uda to wpadne pozniej papa

Ostatnia edycja:
Wróciłam z pracy, wstąpiłam do koleżanki, posprzątam i jadę do miasta. Kupuje farbę na korytarz. Ale najtańsza, to nie moje mieszkanie, więc nie będę w nie pakować.

Karla mam nadzieje ze jednak to nie podswiadomosc. Starałam się jakoś nie nakrecac i obiektywnie podejść do tego ale doszukiwalam się objawów no i szukałam tego co miałam wcześniej w ciąży z synem i w dwóch straconych :/
I się uzbiera lo :) ale teraz to już blisko Zaraz się okaże co jest przyczyną ;)

Luxuourius ja też się zamierzam do remontu salonu :) tylko nie wiem czy teraz czy do wiosny poczekać. Kupiliśmy meble, tapety na jedną ścianę zamówione noc tylko malować resztę :)

edyta Ja mam już dwójkę dzieciaków. W zeszłym roku w lipcu zaszłam w trzecią długo wyczekiwaną ciąże, niestety we wrześniu ją straciłam. Wraz z poronieniem straciłam prace. Teraz musimy wstrzymać się ze staraniami, aż znajdę nową. Z trojką dzieci z jednej wypłaty raczej byłoby ciężko:no: Strasznie mi przykro z tego powodu...

anulka
Ja mam dwóch synów i jestem prze szczęśliwa :-) Mogla bym mieć trzeciego :tak:

reklama
Do góry