reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylam ;) a i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej

reklama
O! Ja bym padła, przez te ponad 3 lata najdłużej rozstalam się z małą na dwie noce. I masakrycznie to przezylam ;) a i to dopiero jak miala 2 lata, wczesniej zawsze razem, maks kilka godzin bez niej

to ja jestem taka kukułkowa mama ;). dzięki temu moje dziecko bardzo lubi spędzić weekend u babć, czy cioci. Sam się do nich wprasza. w zeszłym roku pojechał na 10 dni nad morze z teściową i się fantastycznie bawił. Nie tęskni, nie mędził, ba nawet nie dzwonił. A mama z tatą nabierąją sił :)

to ja jestem taka kukułkowa mama ;). dzięki temu moje dziecko bardzo lubi spędzić weekend u babć, czy cioci. Sam się do nich wprasza. w zeszłym roku pojechał na 10 dni nad morze z teściową i się fantastycznie bawił. Nie tęskni, nie mędził, ba nawet nie dzwonił. A mama z tatą nabierąją sił :)
My nie mamy tu nikogo, niestety. Oboje mamy malutkie rodziny, z czego na domiar złego od strony męża kwasy straszne i ogolnie tesciowie raczej spotkań unikają, a o wnuczce pamiętają raz na ruski rok albo rzadziej. Z kolei moja rodzina praktycznie cała za granicą. Może temu tak ze sobą w trójkę mocno związani jesteśmy, bo raczej tylko siebie mamy

to co innego. My mamy tutaj wszystkich, to łatwiej. chociażby z tym ,ze Tadek miał ich na co dzień i nie bał się od początku zostawać z nikim

Moje dzieci są bardzo zżyte z moimi rodzicami i jak byli mali to często do nich jeździli na piątek i wracali w sobotę. Ojjj to był dla nas oddech. Teraz już nie są tak chętni, żeby z domu wyjeżdżać. Ale na wakacje już się umawiali :)

Ja z moim najmlodszym nie rozstalam sie ani na jeden dzien ,ale tak to jest jak dziecko chore ;-)

Kami a ty jak sie czujesz ? jak coreczka ? wiesz ta poza brzuszkiem :-p

reklama
Naturalnamama,

Witaj kochana i powodzenia :)

Anusia,

Będzie na pewno wszystko dobrze. Ja przez jedno łożysko tez jestem pod stałą obserwacja i wizyty mam od 16tc często bo co dwa tygodnie mniej więcej. Ale narazie wszystko wygląda wzorowo :)

Pysia,

Zdrówka życzę :*

Edytka,

No właśnie moja mała chora, wróciłam od Leny i Tymona i pojechaliśmy do lekarza (u mnie cała rodzina chora) i wygląda na to, że mamy bostonke :(
Mało tego ja teraz tez mam temperaturę i boli mnie gardło znów. No i pediatra powiedziała, że wyjazd w tej sytuacji wg niej odpada. Normalnie ręce mi opadły i płakać mi się chce :(:(:(

Do góry