reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Pysia działaj a nie myśl ;D

A przypomniało mi się dzisiaj. Historia ku pokrzepieniu i podtrzymaniun nadzieji w naszych sercach.
Moi znajomi ponad 10 lat starali się o dziecko. Było powiedziane że ona nie plodna, on ma słabe nasienie. A teraz ich corka zaraz pół roczku będzie miała.
Więc jak się nie da ale się bardzo chce to się da.

reklama
To przyjaciółka koleżanki miała ciąże z zaskoczenia. Taka wiecie jak z tlc. Dowiedziała sie w szpitalu ze rodzi;) nie żadne opowieści mityczne tylko z pierwszej ręki. Kobieta 20 lat była pewna ze jest bezpłodna. No i na 44 urodziny dostała prezent;). Córka zdrowa i śliczna

Witajcie dziewczynki
W mojej miesjcowości jest małżeństwo, które przez 19 lat nie mogli mieć dzieci. Lekarze powiedzieli, ze nie ma żadnych szans na potomstwo. No i na 20 rocznicę ślubu otrzymali prezent, w postaci synka. Teraz chłopiec ma już 5 la i jest wspaniałym chłopcem. A radość rodziców jest nie do opisania... Jak widać cuda się zdarzają...:-)
Przyjemnego dnia dziewczyny:-D

Piękne historie dziewczyny, ale życzę nam wszystkim żebyśmy aż tylu lat na dzieciaki nie czekały ;-)

u mnie katastrofa! Dostałam krwawienia i boli mnie lewy jajnik jak cholercia :eek: ostatni cykl 42 dni a ten 24 :no:

hej laski, mam dzis mega podly dzien, znow tesciowa :wściekła/y: wymyslila sobie znow, ze jej wnuczka a szwagierki corka ma zakaz przychodzenia do nas! Biorac pod uwage, ze to Tomka chrzenica to on sie wkurzyl i polecial tam zrobic porzadek, rece opadaja...zapowiedzialam, ze jesli na swiat przyjdzie nasze dziecko to tesciowe i szwagierki nie chce tu widziec, skonczyla sie nasza cierpliwosc.Niestety odezwala sie moja nerwica i wymiotuje krwia :no: rece mi opadaja, naprawde...a tak na poprawe humoru to udalo mi sie dostac piekna wolowine i zrobilam gar strogonofa, dorobie klusku lane i bedzie pyszny obaidek, pytanie czy cos zjem :zawstydzona/y:

Lux u Ciebie to takie historie odchodzą, ze można scenariusz napisać, szkoda tylko ze w rzeczywistości Ty na tym cierpisz :-(

reklama
moj stary myje podloge i uwaga w.y.j.e.b.a.l sie :-D poslizgnal sie na mokrej podlodze, ja z tego wszystkiego sie zakrztusilam i i tak sie smialam, ze sie posikalam :-D o jaaaa:-D

Do góry