reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj rozpoczęłam ósmy cykl starań. Trochę się podlamalam ;/
Kolejny termin @ to 4 czerwca :) oby ostatni.

Xkarola my mamy wielką łazienkę ale w takim stanie że jej nie cierpię. Obrzydliwa jest:/. Także wolałabym malutką ale po remoncie

Anulka trzymam kciuki za udany maj

Pysia oby @ przyszła jak najszybciej i juz więcej takich numerów nie wywijała ...

Anulka pewnie, ze ostatni! Nie ma innej opcji!

my tak się staraliśmy w tym miesiącu, ze aż zapalenia pęcherza dostałam :crazy: pani doktor stwierdziła, ze to choroba młodych mężatek :-p kurczę jeszcze do końca cyklu 10 dni a my nie możemy działać ....

Xkarola my mamy wielką łazienkę ale w takim stanie że jej nie cierpię. Obrzydliwa jest:/. Także wolałabym malutką ale po remoncie

Anulka trzymam kciuki za udany maj
To my mamy malutka i zgrabna lazienke ☺☺ ale za to nalutkie pokojr i malutka kuchnie dlatego chcialabym kredyt u robic poddasze ale za co.... niewiem czy damy rade sami z 2 dzieci i donek 2 autami kredytem i wszystkimi oplatami i najdrozszym jedzeniem bo na to najwiecej sie wydaje.....

A weź Oldżi, latam jak głupia co chwile sprawdzać czy już czy jeszcze nie. Cyrk na kółkach. Dobrze że sie profilaktycznie zapisalam do gina bo miałam nadzieje ze w maju będę w ciąży. To sie załapie na badania z nfzetu. A teraz to bym miała pewnie terminy na lipiec:/

Xkarola, my chcieliśmy odłożyć na remont ale się nie da. Bierzemy kredyt. Bo wtedy choćby zęby w ścianę ale na rate trzeba znaleźć. A ze mamy zamiar do gołej cegly robić pól mieszkania i stawiać od nowa ściany to sporo to wyniesie

Pysia ja tez w poprzednim cyklu ćzekalam na @. Spóźniła się 10 dni i prawie kociokwiku dostałam! Najpierw jest nadzieja ze to może fasolka, a jak się okazuje ze nie to przychodzi złość bo chce się jak najszybciej nowy cykl rozpocząć :angry:

Mam na zmianę myśl ze może jednak owu byla bardzo późno z mysla ze mam problemy hormonalne i będzie ciężko zajść w druga ciaze. Przeplatane momentami historycznych myśli o ciąży pozamacicznej Stanowczo za dużo myślę :D:eek:

reklama
Do góry