reklama
oldżi
Zaangażowana w BB
Pysia oby @ przyszła jak najszybciej i juz więcej takich numerów nie wywijała ...
Anulka pewnie, ze ostatni! Nie ma innej opcji!
my tak się staraliśmy w tym miesiącu, ze aż zapalenia pęcherza dostałam pani doktor stwierdziła, ze to choroba młodych mężatek kurczę jeszcze do końca cyklu 10 dni a my nie możemy działać ....
Anulka pewnie, ze ostatni! Nie ma innej opcji!
my tak się staraliśmy w tym miesiącu, ze aż zapalenia pęcherza dostałam pani doktor stwierdziła, ze to choroba młodych mężatek kurczę jeszcze do końca cyklu 10 dni a my nie możemy działać ....
xkarola
Fanka BB :)
To my mamy malutka i zgrabna lazienke ☺☺ ale za to nalutkie pokojr i malutka kuchnie dlatego chcialabym kredyt u robic poddasze ale za co.... niewiem czy damy rade sami z 2 dzieci i donek 2 autami kredytem i wszystkimi oplatami i najdrozszym jedzeniem bo na to najwiecej sie wydaje.....Xkarola my mamy wielką łazienkę ale w takim stanie że jej nie cierpię. Obrzydliwa jest:/. Także wolałabym malutką ale po remoncie
Anulka trzymam kciuki za udany maj
_Pysia_
Fanka BB :)
A weź Oldżi, latam jak głupia co chwile sprawdzać czy już czy jeszcze nie. Cyrk na kółkach. Dobrze że sie profilaktycznie zapisalam do gina bo miałam nadzieje ze w maju będę w ciąży. To sie załapie na badania z nfzetu. A teraz to bym miała pewnie terminy na lipiec:/
oldżi
Zaangażowana w BB
Pysia ja tez w poprzednim cyklu ćzekalam na @. Spóźniła się 10 dni i prawie kociokwiku dostałam! Najpierw jest nadzieja ze to może fasolka, a jak się okazuje ze nie to przychodzi złość bo chce się jak najszybciej nowy cykl rozpocząć
reklama