reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dobry wieczór! Pracowity dzień za mną. Uwielbiam działać w ogrodzie, ale mam tak duży plac, że chyba sobie ręce urobię. Masakra. A teraz czekam aż synio uśnie i będę molestować małżonka. Już przysnął, ale siła wyższa - musimy zadziałać:-D

Lux współczuję i martwię się o ciebie. Kurcze, że też Ci się taka zmora trafiła. Najważniejsze, że T umie się jej postawić!

Madziolina działaj, bo razem testujemy - oby to były szczęśliwe testy:-)

Dobry wieczór! Pracowity dzień za mną. Uwielbiam działać w ogrodzie, ale mam tak duży plac, że chyba sobie ręce urobię. Masakra. A teraz czekam aż synio uśnie i będę molestować małżonka. Już przysnął, ale siła wyższa - musimy zadziałać:-D

Lux współczuję i martwię się o ciebie. Kurcze, że też Ci się taka zmora trafiła. Najważniejsze, że T umie się jej postawić!

Madziolina działaj, bo razem testujemy - oby to były szczęśliwe testy:-)

tesciowej nie zmienie, my sie tu niekiedy smiejemy z jej wybrykow, ale w zyciu takim prawdziwym to wcale nie jest taki wesole, klotnie sa ostre, sa nieprzyjemne slowa, boli mnie to, ale kobiety niestety nie zmienie heh

Wredne babsko trzeba olac "sikiem prostym", chociaż na pewno nie jest lekko. Ale przy Twoich problemach żołądkowych zdecydowanie nie wskazane są takie ekscesy ;/

Skaba, Madziolina owocnych działan życzę :*

Dziewczynki ja zmykam spac bo o 4 wstaje..bo o 6 na wybory a jeszcze muszę męża wymasowac , dobranoc :)

Cześć!
tak jak pisałam wczoraj zaczęłam krwawić, było bardzo skąpo, wiec przemknela mi przez myśl implantacją, ale cóż dziś @ się rozkręciła:-(
Majdaczku wrzuć mnie do poczekalni, bo nawet nie potrafię określić terminu kolejnej @.

Witam z kaweczką! Pogoda nam się skwasiła, a miałam w planach wycieczkę rowerową. Ale już sobie zaklepaliśmy obiad u rodziców:-)

Oldżi przykro mi, że się rozkręciła:-(

A mnie już małżonek opieprzył, że się nakręcam... No i chyba ma rację.

reklama
mój się puka w głowę jak usłyszał ile wydałam na testy ;). W sumie to ma rację. potem przewrócił oczami jak wspomiałam ,żebym może tem. mierzyła. Potem tylko stwierdził, ze skoro raz się udało to znowu się uda, a nawet jak się nie uda, to przecież mamy jedno. Kurde chciałabym taki luz mieć.

Do góry