reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam wszystkich☺☺ u nas slonko i zaraz sniadanko i zbieramy sie na targ po warzywa i owoce ☺

reklama
Cześć dziewczyny!
Pysia tulam mocno!
Anulka ósmy cykl będzie szczęśliwy! Nie ma innej opcji!

Jeśli chodzi o podział obowiązków to u nas wymienność w pełni - kto jest w domu ten robi. A że mój J jest bardziej czasowy, to wiele prac wykonuje.

Rozpoczęliśmy staranka. Trzymajcie kciuki!

Pysia w tym cyklu się uda!:-)

Skaba, Madziolina działajcie!:-)

my dziś idziemy na grilla do znajomych, wiec muszę zamarynować mięso i zrobię carpaccio z buraków :-D

musi się udać za następnym razem, bo biorąc pod uwagę długość cykli, to przewidywana data urodzenia jest koło 20 lutego ;), a mój mąz marzy, żeby dziecko urodziło się 19 lutego. Natura wie co robi :D

reklama
Witam się i ja. Slonko świeci chociaż zaczęło dopiero gdy wyszlam z domu. Czekam na busa i jadę do pracy. Po drodze zrobię stop w macu na kawę

Do góry