reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

kotek dopiero doczytalam co napisalas,mam nadzieje ze wybaczysz ;-) ja po owu mialam bialy sluz tyko 1 dzien teraz sucho wiec pewnie u mnie z ciazy nici :zawstydzona/y:

pkati a ty juz po terminie @ jestes jesli tak to ile dni ? zaczelam pisac i nie chce mi sie wracac na 1 strone bo to co napisalam sie usunie

reklama
Juz doczytalam na dzisiaj mialas termin wiec test mogl nie wyjsc ,takze trzymam kciuki za II krechy na tescie

Edyta01 dzisiaj mam termin@ rano test negatywny ale czekam narazie... Tylko do Piatku chce wiedziec co jest grane bo mam tomografie robiana

Mam śluz mleczny wodnisto ciągnący sie bardzo duzo go mam;) bolące piersi od strony pach.. Sa nabrzmiałe sutki bardzo wrażliwe i kłują mnie jajniki bardziej jeden..i wczoraj czesto siusialam wieczorem dzisiaj normie ale mnie cukierek miętowy zemdlil ale kawa była bardzooo dobra:)

Stram sie nie podniecać tymi objawami bo rożnie bywa... Ale 1 raz mam bolące piersi nigdy nie mam tego objawu przed okresem choć wiem ze większość kobiet ma

A boli Cie cos jak na @?

bola mnie piersi i wczoraj jak sie przytulalismy to dwa jajniki mnie zabolaly i brzuch ale to przez chwilke ,dziwne to bylo :zawstydzona/y: no i w nocy wstaje na siku

Mam śluz mleczny wodnisto ciągnący sie bardzo duzo go mam;) bolące piersi od strony pach.. Sa nabrzmiałe sutki bardzo wrażliwe i kłują mnie jajniki bardziej jeden..i wczoraj czesto siusialam wieczorem dzisiaj normie ale mnie cukierek miętowy zemdlil ale kawa była bardzooo dobra:)

to dobry znak u ciebie ,moze owulka sie przesunela albo do zagniezdzenia doszlo pozniej i dlatego test byl negatywny

reklama
Do góry