reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej, rano pojechałam do pracy, Lidii już nie było. Wchodzę i zamarłam. Patrzę Marcin lewy w gaciach i koszulce w łóżku. Zasnął gdy ona pojechała. Chyba nie muszę mieć jak się zmieszal, gdy go obudziłam :D teraz wstawiłam zupkę i będę składać pranie :) potem będę spać pościele. Jajniki klują, pochwa też. Brodawki też nie odpuszczają.

reklama
Lady wieeeeelkie gratulacje!! No w końcu coś ruszyło :D oby tak dalej dziewczyny :) i koniecznie leć do gina. Też tak plamiłam na początku ciąży i 2 ginów nie wiedziało co to jest, dostałam luteinę i po jakimś czasie przeszło i wszystko było ok :) także głowa do góry!

Kamilove dIsiaj @ ma przyjsc narazie cisza zawsze mam wcEsniej plamienia tez cisza no zobaczymy... Jutro powtórzę tescik

Kurcze jak się ciesze, ze coś się ruszyło :-)

Karla
a ty kiedy testujesz?

Pkati
może jeszcze zbyt wczesnie na test..

Sama nie wiem kiedy tak mialam poprzednie miesiaczki:
10 sierpnia
12 wrzesnia
14 pazdziernika
10 listopada
11 grudnia.
Juz nawet do meza dzisiaj mowie ze jak ma przyjsc na podla @ to niech przychodzi juz bo czekajac na glowe dostane hahaha:)

reklama
Do góry