reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Hej, rano pojechałam do pracy, Lidii już nie było. Wchodzę i zamarłam. Patrzę Marcin lewy w gaciach i koszulce w łóżku. Zasnął gdy ona pojechała. Chyba nie muszę mieć jak się zmieszal, gdy go obudziłam :D teraz wstawiłam zupkę i będę składać pranie :) potem będę spać pościele. Jajniki klują, pochwa też. Brodawki też nie odpuszczają.

reklama
Lady wieeeeelkie gratulacje!! No w końcu coś ruszyło :D oby tak dalej dziewczyny :) i koniecznie leć do gina. Też tak plamiłam na początku ciąży i 2 ginów nie wiedziało co to jest, dostałam luteinę i po jakimś czasie przeszło i wszystko było ok :) także głowa do góry!

Kamilove dIsiaj @ ma przyjsc narazie cisza zawsze mam wcEsniej plamienia tez cisza no zobaczymy... Jutro powtórzę tescik

Kurcze jak się ciesze, ze coś się ruszyło :-)

Karla
a ty kiedy testujesz?

Pkati
może jeszcze zbyt wczesnie na test..

Sama nie wiem kiedy tak mialam poprzednie miesiaczki:
10 sierpnia
12 wrzesnia
14 pazdziernika
10 listopada
11 grudnia.
Juz nawet do meza dzisiaj mowie ze jak ma przyjsc na podla @ to niech przychodzi juz bo czekajac na glowe dostane hahaha:)

reklama
Do góry