reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik,

Ja z szybko robiących się to znam 3 bita, raffaello i chatę Puchatka ;)

Ale Wszystkie mają krem ew masę serową.

Witam się i ja jestem juz w pracy i po badaniu tsh i ft4
Mam nadzieje, ze będą wyniki w miarę ok :)

Dziewczyny sprawdźcie proszę wiadomości prywatne bo wczoraj do was pisałam. Dzięki :*

reklama
Jak sie stara o dziecko powinno byc tak 1.5 ale kazdy laekarz ma do tego swoje podjescie jwden da leki na obnizenie a inny nie..ja mialam 2.800 i dostalam leki

Witajcie. Dzis wyniki nasienia, a jutro prolaktyny...mam nadzieje, że póki co nic więcej bo już mam dośc pomału ;-) kami do mnie nic nie przyszło ;-)

dziewczyny mi tsh wyszło 2,4 a norma jest do 4 z kawałkiem. Czy to nie za duże bo ktoś pisał ze powinno byc powyżej 1.

Kotek ja miałam 2,46 i moja gin powiedziała ze jest w porządku i nie ingerujemy, sprawdzila tylko przeciwciała tarczycowe, f3 i f4 i wszystko było w normie wiec nie zbijamy tego tsh. Ale tak jak Ewel pisze niektóre dziewczyny przy takich wartościach dodają juz leki, wiec to chyba zależy od lekarza.

Kotek ja miałam 2,46 i moja gin powiedziała ze jest w porządku i nie ingerujemy, sprawdzila tylko przeciwciała tarczycowe, f3 i f4 i wszystko było w normie wiec nie zbijamy tego tsh. Ale tak jak Ewel pisze niektóre dziewczyny przy takich wartościach dodają juz leki, wiec to chyba zależy od lekarza.

mi ft 4 wyszło tez w normie, ale i tak miałm przesłac gin wyniki wiec zobaczymy co mi powie :-)

witam i ja :)
Anulka no z tymi kłótniami też tak mam że w końcu nie wiadomo o co poszło, a i tak gęsta atmosfera, ja dopiero co zakończyłam moją wojnę o niewiadomo o co ;) a może właściwie wiadomo bo o mój @ humor ;) ale trwało to wyjątkowo długo...
Kami, julka kciuki za wyniki &&&
Tsh to nie znam się jakoś szczególnie ale, ja mam ok 1,8 i nic się z tym nie robi ale jak w ostatniej ciąży miałam 2,65 to dostałam skierowanie do endo, chociaż ostatecznie niestety tam nie dotarłam, bo się wszystko posypało wcześniej...

Lady dzięki za przepis :) zapisałam sobie i na pewno w przyszłości wykorzystam.
Aktualnie zdecydowałam się na zebrę i idę piec, bo mam czas tlyko do 12 :D

Kami przepis na rafaello i 3 bita mam, a na tą chatkę to mogłabyś w wolnej chwili podesłać ;)

reklama
Do góry