reklama
Odpisalam;-)
Cykl mi sie poprzestawial i @ ktora dostalam 3 dni temu powinna byc wlasnie 1.05 wiec testowanie nie bedzie mialo sensu:-(
Z takim cyklem to moge sobie pomarzyc o dziecku:'(
Nusia idz prędzej do tego gina.. im szybciej pójdziesz tym prędzej przepisze Ci jakies leki, rozpoczniesz leczenie i sie wszystko unormuje.. na cóż czekac..
Chyba tak zrobie niech mi przepisze cos na wyrownanie bo podejrzewam ze te rewolucje wziely sie z tego ze odstawilam synka a hormon odpowiedzialny za produkcje mleka jest nadal na wysokim poziomie i to moze blokowac ovulke bo tej pewnie tez nie mam a mleko nadal w piersiach jestNusia idz prędzej do tego gina.. im szybciej pójdziesz tym prędzej przepisze Ci jakies leki, rozpoczniesz leczenie i sie wszystko unormuje.. na cóż czekac..
Pewnie ze pójdź będziesz wiedziala na czym stoisz a i leczenie (bez ktorego raczej sie nie obejdzie) szybciej rozpoczniesz.
A wyniki rewelka. Wszystkie z krwi w normie. TSH 1,65, glukoza 78.
Jedyne na co doktorka zwróciła uwage to obecność w moczu śladowych ilości krwi i nieco podwyzszone leukocyty. A 30tego mam wizyte u gina i dowiem sie jak mi toksoplazmoza wypadla.
Jedyne na co doktorka zwróciła uwage to obecność w moczu śladowych ilości krwi i nieco podwyzszone leukocyty. A 30tego mam wizyte u gina i dowiem sie jak mi toksoplazmoza wypadla.
ciesze sie ze wyniki ok a mialas moze w ostatnim czasie przed badaniem jakas infekcje drog moczowych bo to na co zwrocila lekarka uwage moglo byc od infekcji.Pewnie ze pójdź będziesz wiedziala na czym stoisz a i leczenie (bez ktorego raczej sie nie obejdzie) szybciej rozpoczniesz.
Troche obawiam sie tego ewentualnego leczenia nie mialam wczesniej z tym problemu i nie wiem na co sie szykowac tylko ze mna to jest tak ze czasem sobie wkrecam czarne scenariusze a to mi niestety nie pomaga...
cytrynowa_
Fanka BB :)
Nusia a może to tylko przez p odstawienie od piersi i organizm potrzebuje chwili na regulacje?
Może kolejne cykle będą normalne
Może kolejne cykle będą normalne
ciesze sie ze wyniki ok a mialas moze w ostatnim czasie przed badaniem jakas infekcje drog moczowych bo to na co zwrocila lekarka uwage moglo byc od infekcji.
Troche obawiam sie tego ewentualnego leczenia nie mialam wczesniej z tym problemu i nie wiem na co sie szykowac tylko ze mna to jest tak ze czasem sobie wkrecam czarne scenariusze a to mi niestety nie pomaga...
Miesiąc wcześniej na cytologii wyszedł mi stan zapalny, ale gin powiedzial, ze dopóki nie daje objawów w postaci np uplawow to nie trzeba z tym nic robic. Miewam niekiedy zapalenia pęcherza.
Nusia nie masz sie czego obawiać, ale zająć sie tym powinnas, bo tak krótki cykl moze byc czyms niepokojacym. Ale moze tez tak byc jak mowisz, ze to po odstawieniu dziecka.
reklama
Co z tym wątkiem zamkniętym, bo chyba cos pominelam :>
Claudia a przytylas juz cokolwiek ze juz zamierzasz sie zalic?
3 kilo ale mam niedoczynnosc tarczycy i zwalam na to bo bardzo pilnuje tego co jem