reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja mam dziś kiepski dzień, chyba się nie wyspałam trochę, musiałam wstać wcześniej żeby tą prolaktyne zrobić, jutro wyniki i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrą stronę ;-)
cytrynowa_
Fanka BB :)
Julka Ja tez się nie wyspalam. A dziś czeka mnie ciężki dzień. Będę sama na sklepie gdzie jest ruch. Już mam dość tego dnia.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
OOOOOOOOOOOOOOOOOoooOOO WITAJ WITAJCześć
Można się zapisać? Czy będzie nowy wątek że staraczkami na 2016? Bo to będzie mój rok ;-).
Widzę, że rozmawiacie o tortach. Ja też już pomału główkuję jaki zrobić mimo że mam jeszcze miesiąc. Ostatnio ciągle robiłam torty z masą z bitą śmietaną i mascarpone. Wszyscy się zajadali, więc chyba i tym razem taki zrobię. Po co zmieniać coś co jest dobre, prawda? ;-)
witam wtorkowo
u nas dale wieje jak choroba mam już dość tej pogody;/
jeszcze druga zmiana mnie czeka tak wiec zajrzę do was wieczorkiem
martaha123
witaj edziook , życzę powodzenia
Pisałyście o tortach , u mnie też króluje śmietanowy, ale robiłam też kilka razy szpinakowy i powiem wam że rewelka! ALe najlepiej ze świeżymi owocami. Ciasto takie trochę babkowe a nie biszkoptowe ale pych, zresztą ja dosyć czesto stosuję jako spód do sernika na zimno ... mmmm zjadłoby się...
a dla dzieciaków te opłatki super sie sprawdzają, ja zamawiałam na allegro takie opłatki, można nawet zamówić ze zdjeciem lub zdjęciem powiązanym z grafiką, można nawet samemu zaprojektować cały rysunek i go drukuja na opłatkach.
Pisałyście o tortach , u mnie też króluje śmietanowy, ale robiłam też kilka razy szpinakowy i powiem wam że rewelka! ALe najlepiej ze świeżymi owocami. Ciasto takie trochę babkowe a nie biszkoptowe ale pych, zresztą ja dosyć czesto stosuję jako spód do sernika na zimno ... mmmm zjadłoby się...
a dla dzieciaków te opłatki super sie sprawdzają, ja zamawiałam na allegro takie opłatki, można nawet zamówić ze zdjeciem lub zdjęciem powiązanym z grafiką, można nawet samemu zaprojektować cały rysunek i go drukuja na opłatkach.
Lilolo
U nas śliczna pogoda wiec zaraz zbieramy się na plac zabaw, a potem do lasu
Ja juz po prenatalnych termin porodu zrobil sie na 03 .11 dzidzia ma 5,27cm i wszystko jest super tylko serduszko bije troszke za wolno bo 148 na minute ale powiedzial ze lepiej wolniej niz za szybko bo to moze swiadczyc o szybkim rozwoju a jak za szybko to o wadzie serduszka. Oczywiscie mam sie nie martwic czyli sie martwie:-) bedzie kontrolowal dokladnie serduszko na nastepnych badaniach za 4 tyg , wyniki z krwi beda za jakies 2 tygodnie z opisem. Jesli chodzi o plec to on stawia na dziewczynke ale nie chce mi nic obiecywac bo faktycznie dzidzia jak tulko byl najazd na dupcie to juz bylo odwrocone w druga strone. Wiec dalej nic nie wiem bo ja czuje ze to chlopak. Pozostaje czekac kolejne 4 tygodnie do nastepnej wizyty
cytrynowa_
Claudia a może dzidzia zrelaksowana i temu wolniej serduszko bije.
reklama
majdaczek14
Witam dziewczyny i tutaj
balladyna mam już "kreacje", kupiłam już jakiś czas temu, właśnie dlatego, żeby nie zapomnieć
edziook witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie, to wpisze Cie na listę staraczek na pierwszej stronie.
balladyna mam już "kreacje", kupiłam już jakiś czas temu, właśnie dlatego, żeby nie zapomnieć
edziook witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone) oraz, który cykl się staracie, to wpisze Cie na listę staraczek na pierwszej stronie.
Ostatnia edycja: