reklama
balladyna
Fanka BB :)
Claudia ale masz super humorek )
Majdaczku a Ty stroj na komunie masz? W ferworze perzygotowań nie zapomnij o sobie aby.!
Majdaczku a Ty stroj na komunie masz? W ferworze perzygotowań nie zapomnij o sobie aby.!
Yyy a gdzie to zamkniete kami juz cos dodawalas i mi umknelo co nie dziwne bo ostatnio masa rzeczy mi umyka.
Balladyna bo kurcze ja nie mam powodow do smutku wszystko jakos tak fajnie sie uklada i ciaza robi papke z. Mozgu wiec tez na takim lekkim rauszu radosci jestem czasami przeslania mi to ze sie kiepsko czuje ale jeju nic czego nie mozna przetrzymac jeszcze przez te pol roku. Za to jak urodze bede wam tu plakala ze jestem gruba i nie potrafie schudnac hahhaha
Uuuuu ale bym zjadla truskawek a nie mam jutro jak bede wracala od lekarza to sobie kupie duzo sobie kupie. Tak wiem ze niby w ciazy nie powinno sie jesc tych nowalijek czy jak to sie tam zwie ale mam to w nosie bo tym tropem powinnam byc o wodzie i suchym chlebie bo co bym zjadla to zaraz ze nie wolno.
Balladyna bo kurcze ja nie mam powodow do smutku wszystko jakos tak fajnie sie uklada i ciaza robi papke z. Mozgu wiec tez na takim lekkim rauszu radosci jestem czasami przeslania mi to ze sie kiepsko czuje ale jeju nic czego nie mozna przetrzymac jeszcze przez te pol roku. Za to jak urodze bede wam tu plakala ze jestem gruba i nie potrafie schudnac hahhaha
Uuuuu ale bym zjadla truskawek a nie mam jutro jak bede wracala od lekarza to sobie kupie duzo sobie kupie. Tak wiem ze niby w ciazy nie powinno sie jesc tych nowalijek czy jak to sie tam zwie ale mam to w nosie bo tym tropem powinnam byc o wodzie i suchym chlebie bo co bym zjadla to zaraz ze nie wolno.
Ostatnia edycja:
Nareszcie wanienka, chwila relaksu i czas na nadrabianie ;D
Relaksik po pracy wskazany:-)
witajcie. my jutro popołudniu mamy wyniki fo odbioru. rano jadę na prolaktyne i wszystko załatwione ;-) właśnie zarezerwowalaam noclegi na majowke, jedziemy w góry ;-) a ze akurat będę mieć te fajne dni to tym bardziej mnie to cieszy :-)
Tez jedziemy w gory i tez juz doczekać sie nie moge a gdzie dokładnie wyruszacie?
Nusia pytałam czy testujesz że mną 1 mają
Odpisalam;-)
Cykl mi sie poprzestawial i @ ktora dostalam 3 dni temu powinna byc wlasnie 1.05 wiec testowanie nie bedzie mialo sensu:-(
Z takim cyklem to moge sobie pomarzyc o dziecku:'(
Ostatnia edycja:
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
mam jakieś rewolucje żołądkowe wiec idę już spac
spokijnej nocki;D
spokijnej nocki;D